Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

MORD Session 2006 - cesta na místo 28.7.------ důležité ----

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
lupik
Klubové ID: 479

#21 Příspěvek od lupik »

castro píše:
Misa píše:Uděláme nějakou kolonu z Prahy? Končím v poledne a Alp taky tak nějak ... Jo a tentokrát slibuju bez spanilky Olomoucí kvůli morčeti :smich:
Sem pro.... :wink:
a taky :lol:

jak kvůli morčeti, to ho Aleš stim pekáčem nemohl dohnat??? 8O :lol: :lol:
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od George_D »

Končim ve 14:00 v praze můžu bejt okolo 15-15:30 tak doufam že na mě počkáte :twisted: :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
320i
Klubové ID: 665
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od 320i »

2GeorgosAc:Takhle mi to staci,dik..

Jinak to nebyl zadny pokus o mystifikaci ale vyhledavac mi jinej mekac v Olomouci nenasel a to ani na strankach McD...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#24 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Pavel H píše:
Misa píše:Uděláme nějakou kolonu z Prahy? Končím v poledne a Alp taky tak nějak ... Jo a tentokrát slibuju bez spanilky Olomoucí kvůli morčeti :smich:
Jenze vy jedete dalnici :-(
200kč známka :-) když se zadaří tak se i trochu svezeš :-) ale je pravdou ,že dnes jsem tam pár idiotů co si myslí,že jedou 100km/h a můžou pálit v levém :-( je to šílené.... Proč jsou lidi takové pí...
320i
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od 320i »

M3maniac píše:
Pavel H píše:
200kč známka :-) když se zadaří tak se i trochu svezeš :-) ale je pravdou ,že dnes jsem tam pár idiotů co si myslí,že jedou 100km/h a můžou pálit v levém :-( je to šílené.... Proč jsou lidi takové pí...
no je fakt ze se jizdy po dalnici v patek odpoledne krapet bojim jelikoz ted se par dni po sobe zadarilo a kazdej den bylo ve zpravach ze zase bouracka zacpala dalnici na tolik a tolik hodin...a jak jednou vlezes do kolony tak uz neovlivnis jestli prijedes presne nebo dle planu a prani...jen hezky cekat az se to hne...a pri patecnim provozu z toho mam obavu..rychlost klobouckaru a vikendovych chataru je vec dalsi...stejne neovlivnitelna a stejne na hovno :(
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od castro »

Domluvíme teda nějakej sraz a odjezd z prahy?

Cajzlákům: Co si myslíte o trase: (?) nemám s ní ale žádný zkušenosti.

z Prahy po D11 na Pardubice -> Holice -> [E442] Vysoké Mýto - Litomyšl - Moravská Třebová - Mohelnice - OLOMOUC a dál už po své trase....

Vyhli by sme se tý dvouproudový silnici D1 která je IMHO uplně na pi*u (podle mě je to silnice stavěná max na 120km/h a to ještě ne v pátek odpoledne)

nerad bych se tam zaseknul. Bude vedro, řidiči nervózní, uspěchaní, kloboukáři atd.... = docela nebezpečná kombinace :roll:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#27 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

castro píše:Domluvíme teda nějakej sraz a odjezd z prahy?

Cajzlákům: Co si myslíte o trase: (?) nemám s ní ale žádný zkušenosti.

z Prahy po D11 na Pardubice -> Holice -> [E442] Vysoké Mýto - Litomyšl - Moravská Třebová - Mohelnice - OLOMOUC a dál už po své trase....

Vyhli by sme se tý dvouproudový silnici D1 která je IMHO uplně na pi*u (podle mě je to silnice stavěná max na 120km/h a to ještě ne v pátek odpoledne)

nerad bych se tam zaseknul. Bude vedro, řidiči nervózní, uspěchaní, kloboukáři atd.... = docela nebezpečná kombinace :roll:
ta cesta je gut , jezdim do Prahy uz jen tama , ale po tom zakurvenem bodovem systemu , si to ani nechci predstavit....... gor v patek po hod....
D1 bude dle me mensi zlo........
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od castro »

mnnnnn, to je asi fakt. :? takže to bude chtít tou D1 nějak co nejrychleji profrčet....
Pavel H
Klubové ID: 98

#29 Příspěvek od Pavel H »

M3maniac píše:
Pavel H píše:
Tady nejde o penize, ale o to, ze nehodlam poskakovat pet hodin po dalnici, venku 35°C a ja jen nadavam, ze jsem se zase nechal unest tim, ze se svezu. Daleko lip se svezu na okresce, kde se tedy taky potkavam s klobouckama, ale kamionu je tam deset na 100 km a to mozna jeste prehanim. proste dalnice nesnasim. Nejen u nas, ale i kdekoli. Kdyby byla policie co k cemu, tak pri nehode okamzite uzavre dalnici, nazene provoz jinym smerem a co na dalnici zbylo pojizdne tak otoci a odvede protismerem zpet. Jenze to je asi nemozne v nasich podminkach, kdy se kolikrat kloboucnik neotoci ani na parkovisti u Tesca.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#30 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Tak to vypadá, že budu mít v pátek dovolenou, takže vyrazím s váma kolem toho poledního. Klidně můžu jet i mimo dálnici přes Pardubice, je mi to fuk :-)
Pavel H

#31 Příspěvek od Pavel H »

Speedy píše:Tak to vypadá, že budu mít v pátek dovolenou, takže vyrazím s váma kolem toho poledního. Klidně můžu jet i mimo dálnici přes Pardubice, je mi to fuk :-)
Tak se domluvime...
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od patras Čestný člen »

my jedem nachod - rychnov - ceska trebova - mor.trebova - oc
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pavliku... s temi 10 kamiony na 100km ses malinko spletl.. pockej az pojedes usek od Vás po Mohelnici :lol: :lol: :lol:
Pavel H

#34 Příspěvek od Pavel H »

GeorgosAc píše:Pavliku... s temi 10 kamiony na 100km ses malinko spletl.. pockej az pojedes usek od Vás po Mohelnici :lol: :lol: :lol:
Pockej, ja nepojedu horem, ale stredem.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pavel H píše:
GeorgosAc píše:Pavliku... s temi 10 kamiony na 100km ses malinko spletl.. pockej az pojedes usek od Vás po Mohelnici :lol: :lol: :lol:
tam sou zase totalně v piči cesty ...... a jakbysmet traktroů..... to si nevybereš , ajk to tam znám... říkám... D1 bude uřčitě nejmenší zlo.....
však uvidiš...... :wink:
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od RuDoSh »

GeorgosAc píše:
Pavel H píše:
tam sou zase totalně v piči cesty ...... a jakbysmet traktroů..... to si nevybereš , ajk to tam znám... říkám... D1 bude uřčitě nejmenší zlo.....
však uvidiš...... :wink:
ale Brno raci centrem :)
320i
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od 320i »

ja si teda myslim ze dalnice je opravdu to mensi zlo-kdyz vezmu v potaz ze je to patek...jen doufat ze to bude bez zaseku-co hur-kolon :?
bergos
Klubové ID: 159

#38 Příspěvek od bergos »

Kluci, potřeboval bych stáhnout od Fenriho z Prahy přední masku, může mi ji někdo příbrat do beskyd??? Díky
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Pavel H

#39 Příspěvek od Pavel H »

bergos píše:Kluci, potřeboval bych stáhnout od Fenriho z Prahy přední masku, může mi ji někdo příbrat do beskyd??? Díky
No problem. At se mi ozve. kontakty ma. pracuju kousek od nej
bergos
Klubové ID: 159

#40 Příspěvek od bergos »

Pavel H píše:
bergos píše:Kluci, potřeboval bych stáhnout od Fenriho z Prahy přední masku, může mi ji někdo příbrat do beskyd??? Díky
No problem. At se mi ozve. kontakty ma. pracuju kousek od nej
super dám mu vědět. :thumbsup:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Odpovědět