Misa píše:Uděláme nějakou kolonu z Prahy? Končím v poledne a Alp taky tak nějak ... Jo a tentokrát slibuju bez spanilky Olomoucí kvůli morčeti
Jenze vy jedete dalnici
200kč známka když se zadaří tak se i trochu svezeš ale je pravdou ,že dnes jsem tam pár idiotů co si myslí,že jedou 100km/h a můžou pálit v levém je to šílené.... Proč jsou lidi takové pí...
Misa píše:Uděláme nějakou kolonu z Prahy? Končím v poledne a Alp taky tak nějak ... Jo a tentokrát slibuju bez spanilky Olomoucí kvůli morčeti
Jenze vy jedete dalnici
200kč známka když se zadaří tak se i trochu svezeš ale je pravdou ,že dnes jsem tam pár idiotů co si myslí,že jedou 100km/h a můžou pálit v levém je to šílené.... Proč jsou lidi takové pí...
no je fakt ze se jizdy po dalnici v patek odpoledne krapet bojim jelikoz ted se par dni po sobe zadarilo a kazdej den bylo ve zpravach ze zase bouracka zacpala dalnici na tolik a tolik hodin...a jak jednou vlezes do kolony tak uz neovlivnis jestli prijedes presne nebo dle planu a prani...jen hezky cekat az se to hne...a pri patecnim provozu z toho mam obavu..rychlost klobouckaru a vikendovych chataru je vec dalsi...stejne neovlivnitelna a stejne na hovno
castro píše:Domluvíme teda nějakej sraz a odjezd z prahy?
Cajzlákům: Co si myslíte o trase: (?) nemám s ní ale žádný zkušenosti.
z Prahy po D11 na Pardubice -> Holice -> [E442] Vysoké Mýto - Litomyšl - Moravská Třebová - Mohelnice - OLOMOUC a dál už po své trase....
Vyhli by sme se tý dvouproudový silnici D1 která je IMHO uplně na pi*u (podle mě je to silnice stavěná max na 120km/h a to ještě ne v pátek odpoledne)
nerad bych se tam zaseknul. Bude vedro, řidiči nervózní, uspěchaní, kloboukáři atd.... = docela nebezpečná kombinace
ta cesta je gut , jezdim do Prahy uz jen tama , ale po tom zakurvenem bodovem systemu , si to ani nechci predstavit....... gor v patek po hod....
D1 bude dle me mensi zlo........
Jenze vy jedete dalnici
Tady nejde o penize, ale o to, ze nehodlam poskakovat pet hodin po dalnici, venku 35°C a ja jen nadavam, ze jsem se zase nechal unest tim, ze se svezu. Daleko lip se svezu na okresce, kde se tedy taky potkavam s klobouckama, ale kamionu je tam deset na 100 km a to mozna jeste prehanim. proste dalnice nesnasim. Nejen u nas, ale i kdekoli. Kdyby byla policie co k cemu, tak pri nehode okamzite uzavre dalnici, nazene provoz jinym smerem a co na dalnici zbylo pojizdne tak otoci a odvede protismerem zpet. Jenze to je asi nemozne v nasich podminkach, kdy se kolikrat kloboucnik neotoci ani na parkovisti u Tesca.
Speedy píše:Tak to vypadá, že budu mít v pátek dovolenou, takže vyrazím s váma kolem toho poledního. Klidně můžu jet i mimo dálnici přes Pardubice, je mi to fuk
GeorgosAc píše:Pavliku... s temi 10 kamiony na 100km ses malinko spletl.. pockej az pojedes usek od Vás po Mohelnici
Pockej, ja nepojedu horem, ale stredem.
tam sou zase totalně v piči cesty ...... a jakbysmet traktroů..... to si nevybereš , ajk to tam znám... říkám... D1 bude uřčitě nejmenší zlo.....
však uvidiš......
GeorgosAc píše:Pavliku... s temi 10 kamiony na 100km ses malinko spletl.. pockej az pojedes usek od Vás po Mohelnici
Pockej, ja nepojedu horem, ale stredem.
tam sou zase totalně v piči cesty ...... a jakbysmet traktroů..... to si nevybereš , ajk to tam znám... říkám... D1 bude uřčitě nejmenší zlo..... však uvidiš......