to je dost na pikaču muset mít ke všemu nějaké kódy....Lukas H. píše:Ono by se dalo, ale musela by jsi mit ten spravnej kodek...Nikita píše:bylo by lepsi kdyby se dalo taky i shlednout, ale nejak to nejdeLukas H. píše:Druhe... Lopolo slow 4,5MB
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
trocha funu uprostred tydne
-
- Klubové ID: 163
- Kontaktovat uživatele:
Nojo tak ten nemamLukas H. píše:Ono by se dalo, ale musela by jsi mit ten spravnej kodek...Nikita píše:bylo by lepsi kdyby se dalo taky i shlednout, ale nejak to nejdeLukas H. píše:Druhe... Lopolo slow 4,5MB

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to pěkný....,hlavně na to máte pěkný plochy,kdeže u nás
,ale mám dotaz :offtopic: čím natáčíte a čím to stahujete(teda přes jakej program),to hlavně, já je mám mnohem nekvalitnější Sony TVR208A já vím není to digitální, to bude ten nej.rozdíl, ale přes co to mám stahovat, aby to bylo co nejlepší? prosím prosím

Stahuju to primo z kamery v DV formatu .. teda bez dalsi degradace. Na programu kerej to oblouzi v podstate nezalezi .. je to jen ksicht pro ovladani a vsechno je to o kodeku.Fil píše:Je to pěkný....,hlavně na to máte pěkný plochy,kdeže u nás,ale mám dotaz :offtopic: čím natáčíte a čím to stahujete(teda přes jakej program),to hlavně, já je mám mnohem nekvalitnější Sony TVR208A já vím není to digitální, to bude ten nej.rozdíl, ale přes co to mám stahovat, aby to bylo co nejlepší? prosím prosím
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Tak treti... burnout 16MB

Pěkny, moc moc pěkny.

-
- Kontaktovat uživatele:
..hmmm..a jaká je pro mě nejlepší cesta aby to bylo co nejkvalitnější?,Jinak ta vaše kvalitka je supr!!!! a eštěc jednou sorry za :offtopic:LOPOLO píše:Stahuju to primo z kamery v DV formatu .. teda bez dalsi degradace. Na programu kerej to oblouzi v podstate nezalezi .. je to jen ksicht pro ovladani a vsechno je to o kodeku.Fil píše:Je to pěkný....,hlavně na to máte pěkný plochy,kdeže u nás,ale mám dotaz :offtopic: čím natáčíte a čím to stahujete(teda přes jakej program),to hlavně, já je mám mnohem nekvalitnější Sony TVR208A já vím není to digitální, to bude ten nej.rozdíl, ale přes co to mám stahovat, aby to bylo co nejlepší? prosím prosím
NO A KDYŽ SEM UŽ TAK SAKRAMENTSKY PŘETÁHL TO off topic, TAK SI MŮŽU DOVOLIT ŘÍCT, ŽE Lopolo máš fakt móc pěkny stránky a taky asi barevnej život,tak přeju hodně spokojenosti(a když sem se tak rozjel, tak musím pochválit styl, kterym se tam prezentuješ.),fakt se mi to líbí...já vím OFF Topic,topic topic offfffff
ne rafky ale zimaky...Fil píše:Lukas H. píše:Tak treti... burnout 16MB![]()
![]()
![]()
,ale nechtěla se mrška utrhnout........,esi sem dobře rozuměl, tak :"abych te? scháněl novy ráfky"tak to je hůůůůůůůsty :cheche: ,nic ve zlym, já mám taky Kormorán
![]()
Pěkny, moc moc pěkny.

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
...čemu se směješ Niki?ačko?,já sem tady za blbce?Nikita píše::hopici:Fil píše:to nechápu..vysvětlit...stealth píše:Jojó, akce to byla super.A pak když jsme se probíjeli ucpanou Prahou od Plzně, dovolil jsem si takovou malou neřest, vylézt z auta a stáhnout přede mnou stojícího řidiče o bonbón.