Lukas H. píše:Nikita píše:Lukas H. píše:Druhe... Lopolo slow 4,5MB
bylo by lepsi kdyby se dalo taky i shlednout, ale nejak to nejde
Ono by se dalo, ale musela by jsi mit ten spravnej kodek...
to je dost na pikaču muset mít ke všemu nějaké kódy....
rene kurc píše:Lukas H. píše:Nikita píše:[quote="Lukas H."]Druhe... Lopolo slow 4,5MB
Fil píše:Je to pěkný....,hlavně na to máte pěkný plochy,kdeže u nás,ale mám dotaz
fftopic: čím natáčíte a čím to stahujete(teda přes jakej program),to hlavně, já je mám mnohem nekvalitnější Sony TVR208A já vím není to digitální, to bude ten nej.rozdíl, ale přes co to mám stahovat, aby to bylo co nejlepší? prosím prosím
Lukas H. píše:Tak treti... burnout 16MB
LOPOLO píše:Fil píše:Je to pěkný....,hlavně na to máte pěkný plochy,kdeže u nás,ale mám dotaz
fftopic: čím natáčíte a čím to stahujete(teda přes jakej program),to hlavně, já je mám mnohem nekvalitnější Sony TVR208A já vím není to digitální, to bude ten nej.rozdíl, ale přes co to mám stahovat, aby to bylo co nejlepší? prosím prosím
Stahuju to primo z kamery v DV formatu .. teda bez dalsi degradace. Na programu kerej to oblouzi v podstate nezalezi .. je to jen ksicht pro ovladani a vsechno je to o kodeku.
Fil píše:Lukas H. píše:Tak treti... burnout 16MB
![]()
![]()
![]()
,ale nechtěla se mrška utrhnout........,esi sem dobře rozuměl, tak :"abych te? scháněl novy ráfky"tak to je hůůůůůůůsty :cheche: ,nic ve zlym, já mám taky Kormorán
![]()
Pěkny, moc moc pěkny.
Nikita píše:Fil píše:stealth píše:Jojó, akce to byla super.A pak když jsme se probíjeli ucpanou Prahou od Plzně, dovolil jsem si takovou malou neřest, vylézt z auta a stáhnout přede mnou stojícího řidiče o bonbón.
to nechápu..vysvětlit...
:hopici: