Ještě teda k tomu BT, když je ve výbavě nemám, jak jinak mohu propojit mobil s rádiem nebo handsfree. Protože na volantu mám možnost přijmat hovory a i v interieru je mikrofon. V loketní opěrce je jen jack.
Neví někdo?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E90: 330D - Dopňky, nový uživatel
-
- Klubové ID: 2105
Jak říká vita... čudlík nic neznamená, důležité jsou vnitřnosti v autě... kdyby mělo BMW vyrábět x kombinací volantů podle toho kdo si co obědná, tak by se zbláznili... multifunkční volant má všechny čudly, tobě funguje jen polovina .. tak to holt jeAegis píše:Ještě teda k tomu BT, když je ve výbavě nemám, jak jinak mohu propojit mobil s rádiem nebo handsfree. Protože na volantu mám možnost přijmat hovory a i v interieru je mikrofon. V loketní opěrce je jen jack.
Neví někdo?

Ono to tak bude, jen jsem fakt čekal, že tam nějaké propojení bude, když to mám na volantu a pak tam vidím i mikrofon :-/ co už.
Tedy otázka zní takto: Když tam mám už jakousi přípravu na BT (jiné připojení na telefon), jde nějak lehce nainstalovat BT, bez výměny rádia nebo nějaké drahé části?
PS: Nechci toho papouška, nebo co to je. Pěkně origo.
Díky
Tedy otázka zní takto: Když tam mám už jakousi přípravu na BT (jiné připojení na telefon), jde nějak lehce nainstalovat BT, bez výměny rádia nebo nějaké drahé části?
PS: Nechci toho papouška, nebo co to je. Pěkně origo.
Díky