Mám E36 rv 94 motor 1,8 is... co ty..?? Koukal sem na to video, ale z toho moc poznat není....nějak vyfot kam přesně vede druhej konec, pak zkusíme něco vymyslet...
Takže já se omlouvám, jsem uplně blbej a schéma, které mi posílal Foldas se skutečně ono. ta hadička vede z toho oválnýho filtříků, jen na ní nemám ten díl č. 6 a měla by vést do škrtící klapky, ale já tam žádnej volenj vstup nevidím=/ Takže přikládám znova to schéma a a fotky odkud to vede a škrtící klapky, snad mi někdo poradí:D
OT pro Beaver: Chápu, že ta informace nemusí být každému známa. Dokonce to, že to tu někdo neví, může být impuls pro někoho dalšího, že o tom sepíše informace a dá to do FAQ. Mimo jiné na novém webu klubu budou odkazy nejen na ETK, ale taky na WDS, TIS a ETM. Jen se mi nelíbí, že tady haníš BMW v porovnání s Toyotou bez znalosti relevantních informací a pokud na to někdo poukáže, oháníš se fakáčem.
Tak měl libovka pravdu hezky mi to namaloval a šel jsem po stopě až jsem vystopoval uplně pod sání odkrytej ventil.. já tam nic neviděl, ale strčil jsem tam foťák a zmáčknul a na fotce bylo tohle: http://imgup.cz/?v=f/img171.jpg
Jenže fakt se tam rukou nedostanu, takže budu mít asi hodně montování. BTW: nevíte kčemu to slouží?
EDIT: Teď jsem to zkoušel všemožně nasadít a bez sundání škrtící klapky, to nejde=/ Ale po nastartování jsem zjistil, že z toho ventilu fouká vzduch.