Asi ti to zamrzlo a někde se ti to začalo přicpávat... Nebo ti to semlelo pumpu.c4mel píše:čau mám takovej dotaz... dneska sem jel a začal mi vařit motor může to být tím že je málo vody v chladiči?? díval sem se a je tam trochu nad minimum... jak sem začal vařit tak sem zastavil a otvíral víko nádoby na vodu a byla celkem natlakovaná trochu sem povolil a už se z ní valil vzduch... je to takové komické že unás ráno -17 a já vařím motor
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nemrzka - dotaz spěchá :D
-
DWXak
- Klubové ID: 2927
Mělo by to být tak jak říkáš, až dopíšu tenhle příspěvek tak se skočím podívat jak na tom jsem s vodou já (naměřenejch do -18°C)....
4 Jamall: Právě k výpušťáku se nedostanu, protože to auto mám krapítek snížený (viz klubovky) a kvůli barikádě ze všech stran mám přístup jen zezhora
Jinak teď Trutnov - svítí slunko na teploměr a -8
/EDIT: Tak voda byla v poho, tak jsem pro klid duše přilil 2litránky fridexu... Dívím se, že jsem to natočil po 2 mesících stání
Ale tíží mě jinej problém... Otevřu kufr, vyhrnu kobereček a u rezervy mám bazén
Teda, zamrzlej rybník... Kudy se tam ta voda může dostávat?
4 Jamall: Právě k výpušťáku se nedostanu, protože to auto mám krapítek snížený (viz klubovky) a kvůli barikádě ze všech stran mám přístup jen zezhora
Jinak teď Trutnov - svítí slunko na teploměr a -8
/EDIT: Tak voda byla v poho, tak jsem pro klid duše přilil 2litránky fridexu... Dívím se, že jsem to natočil po 2 mesících stání
Ale tíží mě jinej problém... Otevřu kufr, vyhrnu kobereček a u rezervy mám bazén
-
Kalasnikov
- Klubové ID: 2343
Beann: Nezamrzne to jako kus ledu, ale rozdělí se voda která zmrzne me formě takových pláství a mezi nima tekutá nemrzka.
Takhle mi kapalina namíchaná na -18 zamrzla při -23. Žigulácká vodní pumpa to zvládla a vesele chroupala led, pumpa s plastovýma lopatkama půjde nejspíš do hajzlu. Ale i když pumpa chroupe tak to v systému nekoluje takže 10 km domů jsem jel asi 2 hodiny, pač po asi kilometru je teplota v červeném, jo a navíc to netopí aby to nebylo moc jednoduché
Jinak různé kapaliny by měly být navzájem mísitelné.
Takhle mi kapalina namíchaná na -18 zamrzla při -23. Žigulácká vodní pumpa to zvládla a vesele chroupala led, pumpa s plastovýma lopatkama půjde nejspíš do hajzlu. Ale i když pumpa chroupe tak to v systému nekoluje takže 10 km domů jsem jel asi 2 hodiny, pač po asi kilometru je teplota v červeném, jo a navíc to netopí aby to nebylo moc jednoduché
Jinak různé kapaliny by měly být navzájem mísitelné.
tak to já asi tu pumpu budu mít vklidu když sem ujel 12km a motor v normálu...ted sem dolil nemrznoučku tak sem zítra zvědavej jestli bude vše zase ok... a auto mi taky netopí ale nevím ještě čím to bude... měl sem vprdeli ježka tak sem ho tam dal a stejně nic
topí mi to až když to točím na ty 4000ot pak t topí ale jak zase jezdím normálně tak to zase přestane topit 
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
nic proti ale pěkná kravinaicecold píše:odvzdušníš to tak, že necháš zahřát auto na provozní teplotu, a povolíš odvzdušňovak, doleješ do nádobky vodu a děláš to do té doby než ti odvzdušňovakem poteče nemrzka, práce tak na 5min
Stačí otevřít víčko od expanzky i za studena a sledovat jak to v ní pěkné bublá .. sem tam přidat plyn a do 3min ani bublinka, zavřít a hotovo
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
aha, a ovzdušňovak na chladiči zřejmě vymysleli k okrase na chladiči? je jasný, že takhle se to odvzdušňovat dá, ale s tím šroubem je o to hodně rychlejší já nevím jak jsi do 3 min takhle dokázál odvzdušnit asi jsi umělec
mám zkoušený obě metody 
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
e36 325iA
e46 320d
já jezdím s autem celoročně, jelikož na vysočině čekáme tuhé mrazy, mám danou venku trochu chladící kapaliny v panáku, je sice pěkný to mít naředěný na -30 ale jistota je jistota, každý ráno jdu okolo a mrknu na to, aspoň mám klid, nejlepší odvzdušnění se mi povedlo čumákem lehce dokopce přes odvzdušnovák- ten tam není jen pro srandu králíkům, pak je pokoj
Mám stejnej problém s tim zatékáním do kufru a zatim jsem pořat neprišel kudy to tam tece tesnění kolem hrany kufru je v pořádku nebo tak alespon vypada a projistotu jsem vymenil i všechny ty plastoví víčka co zakrejvaj ty díry na dně kufru a pořát se mě tam ta voda oběvuje neví nekdo kudy to tam zatejká ??DWXak píše: Ale tíží mě jinej problém... Otevřu kufr, vyhrnu kobereček a u rezervy mám bazénTeda, zamrzlej rybník... Kudy se tam ta voda může dostávat?