Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vyhřívané zámky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
shade741

#21 Příspěvek od shade741 »

a nebo si namontovat dálku :wink:
wiky69

#22 Příspěvek od wiky69 »

hm no nevim, nebudu lejt vodu do zamku abych to zkusil :D

to my bez dálky oceníme vis ;)

a ty vyhřívaný ostřiky. to je když jsou ty hadicky takové silné a opletené? docela me to zajímá takhle na zimu ;)
wiky69

#23 Příspěvek od wiky69 »

hm no nevim, nebudu lejt vodu do zamku abych to zkusil :D

to my bez dálky oceníme vis ;)

a ty vyhřívaný ostřiky. to je když jsou ty hadicky takové silné a opletené? docela me to zajímá takhle na zimu ;)
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

u moji e 46 je mam , vypadaji jakoby mohutneji
wiky69

#25 Příspěvek od wiky69 »

myslis ty hadice k ostřikům?
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Fatal Design »

Na mojí E36 jsou hadičky k ostřikům úplně normální jen tam vedou navíc drátky.
wiky69

#27 Příspěvek od wiky69 »

já je mám jakovy opletené, že jsou videt pod tou gumou drátky, ale nejakej přívod sem tam nenasel, takze asi nic :D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Fatal Design »

wiky69 píše:já je mám jakovy opletené, že jsou videt pod tou gumou drátky, ale nejakej přívod sem tam nenasel, takze asi nic :D

Já je mám taky jakoby opletené a vede to po pravém pantu kapoty pod deku. Je tam hadička + drátky.
Máš v pravém náfuku spinač ? Je to bimetal pro spínání výhřevu ostřikovačů ...
Lucifer

#29 Příspěvek od Lucifer »

Tak chlapi to nenosíte s sebou zapalovač ? :D

Nahřejete 3x klíč a zámek je rozmrzlej :lol:

Fatal Design píše:Já je mám taky jakoby opletené a vede to po pravém pantu kapoty pod deku. Je tam hadička + drátky.

říkáš že ten puk je bimetal co spíná to vyhřívání ostřikovačů ?
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Fatal Design »

Lucifer píše:
Fatal Design píše:Já je mám taky jakoby opletené a vede to po pravém pantu kapoty pod deku. Je tam hadička + drátky.

říkáš že ten puk je bimetal co spíná to vyhřívání ostřikovačů ?

Ano na 100%. Měl jsem ho rozdělaný ...
Lucifer

#31 Příspěvek od Lucifer »

tak paráda já ten puk vytratil tak přemejšlim jak to na zimu nahradim, heleď a tam nejde trvalý napětí ne ? je tam jen když mam nastartováno nebo na kontrolkách ?
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

PRESNE TAK JEN NA KLICKU (POLOHY) A NEBO KDYZ JE NATOCINO TEDA ASPON POKUD JE TO ORIGINAL DELANY )

PS A NEBO TO ZMER A UVIDIS:)
wiky69

#33 Příspěvek od wiky69 »

no ja nafuky nemam. ten borec co sem to auto od nej koupil mi je dal v kufru od auta a ty plastove podbehy tam taky nejak nesedi, tak sem se na ne vysral.. a nejake povysle draty sem tam nepotkal...
Lucifer

#34 Příspěvek od Lucifer »

Takže ten bimetal se chová jak spínač je menší teplota, on se ohne a je seplej furt a podle klíče tam běží napětí nebo ne...

Dík za rady :)

To jsme na tom stejně náfuk mam jen u spolujezce, ale dráty mi koukali z haupny a puk jsem tam našel a teď jsem se šel na něj podívat ráno a už tam nebyl 8O jinak ty dráty na ostřikovače by měli bejt nalevo když koukáš na motor tak u vzpěry, nebo tak to mám alespoň já a na konci nich by měl bejt konektor jako na mlhovku
wiky69

#35 Příspěvek od wiky69 »

jee takze je mozny ze vsechny ty "serepeticky" byly v tech nafucich... ma to treba svoji pojistku? abych poznal,jestli to mam hledat? :D jiank na leve vzpěře mam hadičku na ostřiky.. ale nejak jiny paralelni drat asi ne no
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Fatal Design »

Lucifer píše:Takže ten bimetal se chová jak spínač je menší teplota, on se ohne a je seplej furt a podle klíče tam běží napětí nebo ne...

Dík za rady :)

To jsme na tom stejně náfuk mam jen u spolujezce, ale dráty mi koukali z haupny a puk jsem tam našel a teď jsem se šel na něj podívat ráno a už tam nebyl 8O jinak ty dráty na ostřikovače by měli bejt nalevo když koukáš na motor tak u vzpěry, nebo tak to mám alespoň já a na konci nich by měl bejt konektor jako na mlhovku

Ano přesně tak .. Spíná to nězávisle na tom, jestli tam jde proud nebo ne. Až tam proud dorazí tak ho pustí nebo nepustí ... Když ho odpojíš a rozkucháš (docela jebačka) tak se dá jeho funkčnost vyzkoušet třeba v mrazáku :) Spínalo to na 3 jen už nevím jestli + nebo - :) Mě nefungoval, tak jsem ho otevřel vyčistitl a zase zadělal. Vypadá to nerozebiratelně (jako konzerva) ale s trochou šikovnosti to jde. Testovat to jde i bez uzavření, přesně vidíš na ten pásek co to spíná. Pak jsem to zase zadělal, pro sichr objel silikonem aby to nevlhlo a funguje pěkně.
Já mám teda auto přes noc v garáži, tak to moc není vidět, ale když jsem ho nechal někdy venku a měl jsem tam jinovatku tak bylo pěkně vidět jak se kolem těch ostřiků udělají kolečka (rozmrzlé) ...
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Fatal Design »

wiky69 píše:jee takze je mozny ze vsechny ty "serepeticky" byly v tech nafucich... ma to treba svoji pojistku? abych poznal,jestli to mam hledat? :D jiank na leve vzpěře mam hadičku na ostřiky.. ale nejak jiny paralelni drat asi ne no

Koukni za pravou mlhovku, jestli tam není ... Je to takový puk průměr asi 4cm s nožičkama ...

Vyhřívané ostřiky se dají koupit sólo, potom ten puk a +/- žádná elektronika ...
libovka

#38 Příspěvek od libovka »

Fatal Design píše:
libovka píše:
Fatal Design píše:Mělo by to být zapsáno ve výbavě. Já tam mám :

S314A HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES Vnější zrcátko / zámek řidiče vyhřívaný

Máš prd a né vyhřívaný zámek řidiče. :D :mrgreen:

Takhle i s překladem jsem to dostal z BMW. A i kdyby ne, tak je mi to u prdele, když mám DO :)

Tak v tom případě někdo neumí anglicky.
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Fatal Design »

libovka píše:
Fatal Design píše:
libovka píše:[quote="Fatal Design"]Mělo by to být zapsáno ve výbavě. Já tam mám :

S314A HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES Vnější zrcátko / zámek řidiče vyhřívaný

Máš prd a né vyhřívaný zámek řidiče. :D :mrgreen:

Takhle i s překladem jsem to dostal z BMW. A i kdyby ne, tak je mi to u prdele, když mám DO :)

Tak v tom případě někdo neumí anglicky.[/quote]

Zjevně jejich systém :) Nikde ale není řečeno, že tyhle dva (resp. tři) doplňky nejsou jako jeden dejme tomu "Winter Pack" :) Vyhřívané ostřiky nejsou ve výbavě zapsány vůbac a taky je tam mám originál !

Mám garáž a DO tak je mi to stejně jedno :)
Lucifer

#40 Příspěvek od Lucifer »

Pojistku nevim koukni tady
http://www.johnyfly.wz.cz/bmw/poistky/e36_325tds_98.pdf

Já do pojistek moc nekoukal jen jestli jsou všechny osazený :lol: ale asi to bude určitě spojený s ostřikovačema. Já tam mám právě tu hadičku a ještě u tý hadičky je právě drát dvoužíla a nakonci ten konektor.

Já ten puk právě ztratil, takže to zatim jenom propojim aby to vyhřívalo trvale. Lepší než vůbec 8)
Odpovědět