Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dodělání šibru e36
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
jo v tom máš pravdu, a řezat do střechy se mi zas tak nechce, navíc když to auto nebylo bourané tak by byla škoda něco řezatJamall píše: "dokud to funguje nešahej nato"

Sice na brigádě v autoservise jsem viděl větší pakárny oprav aut (rozřezaní Fusiona (svařování auta ze dvou části) tak po tomhle jsem si řekl že v takovým autě bych nikdy nejezdil

Chtěl jsem původně auto se šíbrem ale věř mi, že za ty prachy co jsem to auto koupil je to pořád výhra i bez šibruDAVe píše: "na takovou vec jsi mel myslet pri koupi auta "

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Dnešní střešní okna už dávno nejsou to, co bývaly ve Felicii, taky to není úplně nejlevnější záležitost. Ale zas to umí totéž co origo šíbr. Že to není origo asi člověk znalý pozná, ale je to funkční a nevypadá to ani tak úplně zle. Koukni třeba na Webasta na netu. Mě osobně se to nijak extra nelíbí, ale pokud na šíbru trváš a chceš si nechat auto, je to určitě mnohem schůdnější varianta než měnit střechu.icecold píše:střešní okno typu favorita a felicie fakt nechci, když už tak aby to bylo jak origo... ale jak tak koukám že se toho vzdam..

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem asi 3 fotostory s doděláváním origo šíbrů na VWčka (2x golf, 1x corrado) a všechno to byly povedené práce, neměnili celou střechu ale jen se vyřezával plech kolem, je to už několik let nazpět a to téma na původním VWclubu co už ani nejede je na vždy nejspíš ztraceno, ale byly tam i kontakty na karosárny kde to bylo dělané. Já osobně bych si obvolal pár karosářů a zjistil co je reálné a co ne. Zase nechci srovnávat VW s BMW nevím zda nejsou ve střeše s šíbrem jinak řešené výztuhy nebo tak něco... 

http://www.auto-sklo.cz/vstup2.htm tady dělaj střešní okna a prej za 2-4 hodiny to je hotové