Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nehraje repro
já měl podobnej problém, rádio hrozně chrastilo a hrálo víc na pravý straně než na levý. postupně jsem přišel na to, že vzadu jsou dvoupásmový repro, se 4ma pinama, z toho dva nebyly zapojený. tak jsem je zapojil, hrálo to líp, ale furt to nebylo ono, pravej zadní chrastil. tak jsem ho sundal, a to chrastění způsoboval utrženej vejškáč, kterej poskakoval po tý membráně
spraveno a už to hraje.
ale chci se taky zeptat, vepředu mám zapojený jen reproduktory u nohou, ještě mám malinký (cca 5 cm v průměru) ve dveřích, asi vejškový. a nejsou zapojený. můžu je na prasáka píchnout na svorky těch repráků u nohou, nebo se to dělá jinak? (snad mě tu nikdo neukamenuje
)

ale chci se taky zeptat, vepředu mám zapojený jen reproduktory u nohou, ještě mám malinký (cca 5 cm v průměru) ve dveřích, asi vejškový. a nejsou zapojený. můžu je na prasáka píchnout na svorky těch repráků u nohou, nebo se to dělá jinak? (snad mě tu nikdo neukamenuje