Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nehraje repro

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Max_cz
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Max_cz »

mám ten samý problém, když přehodím repro z levé strany na pravou, tak tam hraje, kabely prolezlé a nikde nic neni vidět...
fizzer

#22 Příspěvek od fizzer »

já měl podobnej problém, rádio hrozně chrastilo a hrálo víc na pravý straně než na levý. postupně jsem přišel na to, že vzadu jsou dvoupásmový repro, se 4ma pinama, z toho dva nebyly zapojený. tak jsem je zapojil, hrálo to líp, ale furt to nebylo ono, pravej zadní chrastil. tak jsem ho sundal, a to chrastění způsoboval utrženej vejškáč, kterej poskakoval po tý membráně :roll: :lol: spraveno a už to hraje.

ale chci se taky zeptat, vepředu mám zapojený jen reproduktory u nohou, ještě mám malinký (cca 5 cm v průměru) ve dveřích, asi vejškový. a nejsou zapojený. můžu je na prasáka píchnout na svorky těch repráků u nohou, nebo se to dělá jinak? (snad mě tu nikdo neukamenuje :lol: )
Bzuker

#23 Příspěvek od Bzuker »

na e36 ten malý výškáč náhodou asi nejde namontovat zpátky bez sundání tapecu že? :roll:
ARNYm
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od ARNYm »

Ahoj, stalo se mi něco podobnýho u E36. Někdy když pustím rádio tak hraje všechno a někdy jenom pravá strana. Když ho několikrát vypnu a zapnu většinou se chytne i druhá strana.
Odpovědět