Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Cuká při rozjedzdu a při přeřazení
-
- Kontaktovat uživatele:
Spajky píše:s nelibostí se mi to dneska, při STUDENYM motoru (a prostě nerozhejbanym celym autě, stálo asi 3 tejdny ) a rozjezdu do kopce na jedničku stalo taky, o 100m dál na rovině ok...po zahřátí sem zkoušel couvat a vyjíždět krpál, kde skoro s mtech podvozkem škrtám a vše fungovalo jak má, i skoro na prokluz to auto vyjelo, jak na jedničku, tak na zpátečku. A teď kde hledat chybu...
v nezahřátý spojce a celkově v nezahřátý mechanice?

castro píše:Spajky píše:s nelibostí se mi to dneska, při STUDENYM motoru (a prostě nerozhejbanym celym autě, stálo asi 3 tejdny ) a rozjezdu do kopce na jedničku stalo taky, o 100m dál na rovině ok...po zahřátí sem zkoušel couvat a vyjíždět krpál, kde skoro s mtech podvozkem škrtám a vše fungovalo jak má, i skoro na prokluz to auto vyjelo, jak na jedničku, tak na zpátečku. A teď kde hledat chybu...
v nezahřátý spojce a celkově v nezahřátý mechanice?to je za studena normální , ne?
řek bych že ne, nikdy předtim mi auto necukalo...dneska sem ho vytáh znova, nezahřátý, studený, do toho krpálu co sem psal výše to vyjelo ok...ukliďňuju se, že asi bylo něco špatně, jak to dlouho nejelo, páč dávat 16k za setrvák nebudu a u jetýho si těžko ověříš funkčnost před namontováním, což je další oser.., to abych rovnou vzal i spojku a seš v tom za 22..
-
- Kontaktovat uživatele:
Spajky píše:castro píše:Spajky píše:s nelibostí se mi to dneska, při STUDENYM motoru (a prostě nerozhejbanym celym autě, stálo asi 3 tejdny ) a rozjezdu do kopce na jedničku stalo taky, o 100m dál na rovině ok...po zahřátí sem zkoušel couvat a vyjíždět krpál, kde skoro s mtech podvozkem škrtám a vše fungovalo jak má, i skoro na prokluz to auto vyjelo, jak na jedničku, tak na zpátečku. A teď kde hledat chybu...
v nezahřátý spojce a celkově v nezahřátý mechanice?to je za studena normální , ne?
řek bych že ne, nikdy předtim mi auto necukalo...dneska sem ho vytáh znova, nezahřátý, studený, do toho krpálu co sem psal výše to vyjelo ok...ukliďňuju se, že asi bylo něco špatně, jak to dlouho nejelo, páč dávat 16k za setrvák nebudu a u jetýho si těžko ověříš funkčnost před namontováním, což je další oser.., to abych rovnou vzal i spojku a seš v tom za 22..
myslim že se dá z USA objednat LUK sada setvák se spojkou za něco okolo 14k ( podle starýho kurzu )
zdar,ja si myslim ze je to ta cukaci klasika,kterou tady resi asi deset lidi uz,houpou se ti otacky na volnobeh? cuka ti to hlavne pri zrychlovani? objevuje se to nahodile (tzn. zacuká a pak třeba tejden klid?)
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
Spajky píše:cukaLO (stalo se mi to 2x, vždy když auto dlouho stálo) při rozjedu na jedničku do kopce a při normálním rozjíždění samozřejmě necháváš klouzat trošku spojku, tak při tomjak už bylo zařazeno, tak vše OK
tak to mě to necuká, párkrát, ale to přikládám tý dojebaný spojce kterou numím spíš pouštet... no nevim jak poznat ten setrvák, asi s tim někam zajedu at mi řeknou...
edit: ted ráno jsem se několikrát zkoušel rozjet bez plynu jenom s rychlejším a pomalejším puštěním spojky a nic necuklo. to by se myslim mělo poznat nejlíp ne? protože pokud bych při rozjezdu nechával klouzat spojku tak se ta chyba akorát eliminuje, jestli tomu dobře rozumim...