Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Cuká při rozjedzdu a při přeřazení

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Spajky »

no u mě je to setrvák, na tuty, jen je mi divný že to po zahřátí přestane...takže jen čekat kdy to začne dělat i po zahřátí a celý to bouchne :lol:
Krab
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Krab »

Chlapi je to ňějaký čudný... už to pomalu týden ani jednou neudělalo ani přítelkyni která je začátečník... možná to fakt bzla ta brzda ney si sedla treba.... ale stejne mu to tam postavim at se na to radsi mrkne
castro
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od castro »

Spajky píše:s nelibostí se mi to dneska, při STUDENYM motoru (a prostě nerozhejbanym celym autě, stálo asi 3 tejdny ) a rozjezdu do kopce na jedničku stalo taky, o 100m dál na rovině ok...po zahřátí sem zkoušel couvat a vyjíždět krpál, kde skoro s mtech podvozkem škrtám a vše fungovalo jak má, i skoro na prokluz to auto vyjelo, jak na jedničku, tak na zpátečku. A teď kde hledat chybu...

v nezahřátý spojce a celkově v nezahřátý mechanice? :) to je za studena normální , ne?
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Spajky »

castro píše:
Spajky píše:s nelibostí se mi to dneska, při STUDENYM motoru (a prostě nerozhejbanym celym autě, stálo asi 3 tejdny ) a rozjezdu do kopce na jedničku stalo taky, o 100m dál na rovině ok...po zahřátí sem zkoušel couvat a vyjíždět krpál, kde skoro s mtech podvozkem škrtám a vše fungovalo jak má, i skoro na prokluz to auto vyjelo, jak na jedničku, tak na zpátečku. A teď kde hledat chybu...

v nezahřátý spojce a celkově v nezahřátý mechanice? :) to je za studena normální , ne?

řek bych že ne, nikdy předtim mi auto necukalo...dneska sem ho vytáh znova, nezahřátý, studený, do toho krpálu co sem psal výše to vyjelo ok...ukliďňuju se, že asi bylo něco špatně, jak to dlouho nejelo, páč dávat 16k za setrvák nebudu a u jetýho si těžko ověříš funkčnost před namontováním, což je další oser.., to abych rovnou vzal i spojku a seš v tom za 22..
castro
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od castro »

Spajky píše:
castro píše:

řek bych že ne, nikdy předtim mi auto necukalo...dneska sem ho vytáh znova, nezahřátý, studený, do toho krpálu co sem psal výše to vyjelo ok...ukliďňuju se, že asi bylo něco špatně, jak to dlouho nejelo, páč dávat 16k za setrvák nebudu a u jetýho si těžko ověříš funkčnost před namontováním, což je další oser.., to abych rovnou vzal i spojku a seš v tom za 22..

myslim že se dá z USA objednat LUK sada setvák se spojkou za něco okolo 14k ( podle starýho kurzu )
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od xSAFA »

Prakticky stejný téma jsem tu zakládal několik týdnů zpět... Mě to dělá taky a to někdy tak že se rozklepe sedačka spolujezdce.. prostě se musím rozjíždět s hodně plynem... je to setrvačník

Za 15000 se dá koupit celá sada LUK setrvák-spojka i u nás v ČR.
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Spajky »

Normoš dvojhmota? A kde? :)
zool

#28 Příspěvek od zool »

zdar,ja si myslim ze je to ta cukaci klasika,kterou tady resi asi deset lidi uz,houpou se ti otacky na volnobeh? cuka ti to hlavne pri zrychlovani? objevuje se to nahodile (tzn. zacuká a pak třeba tejden klid?)

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Koby
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Koby »

jak vám to auto cuká při rozjedu? jakoby když pouštíte rychle spojku bez nějakýho prokluzu? Nebo hodně plynu hodně spojky, jakože necháváte klouzat spojku? A nebo třeba, že už máte zařazenou jedničku a jedete na ní už bez spojky a při přidání plynu vám to auto cuká?
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Spajky »

cukaLO (stalo se mi to 2x, vždy když auto dlouho stálo) při rozjedu na jedničku do kopce a při normálním rozjíždění samozřejmě necháváš klouzat trošku spojku, tak při tom :) jak už bylo zařazeno, tak vše OK
chitos

#31 Příspěvek od chitos »

Co třeba vyměnit filtr???
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Spajky »

to je vše dávno vyměněno 8)
Koby
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Koby »

Spajky píše:cukaLO (stalo se mi to 2x, vždy když auto dlouho stálo) při rozjedu na jedničku do kopce a při normálním rozjíždění samozřejmě necháváš klouzat trošku spojku, tak při tom :) jak už bylo zařazeno, tak vše OK

tak to mě to necuká, párkrát, ale to přikládám tý dojebaný spojce kterou numím spíš pouštet... no nevim jak poznat ten setrvák, asi s tim někam zajedu at mi řeknou...

edit: ted ráno jsem se několikrát zkoušel rozjet bez plynu jenom s rychlejším a pomalejším puštěním spojky a nic necuklo. to by se myslim mělo poznat nejlíp ne? protože pokud bych při rozjezdu nechával klouzat spojku tak se ta chyba akorát eliminuje, jestli tomu dobře rozumim...
Odpovědět