Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozměr kol
Lidi, vzpamatujte se. Na začátku tam někdo napsal, že má stejnej motor atd, ale u compactu tomu nevěří. Jako co si pořád myslíte o compactech? Je v tom stejnej motor, jako v ISu, ale protože to je compact, tak to je prostě podle vás horší! Já v něm mam M44 a na dálku s tim udělam bez problémů 5,2 l/100km, při rychlejch rozjezdech a na okresce kolem 160km/h mam spotřebu kolem 7,5-8 l. Šířka pneumatik něco dělá. Ještě u E34 jsem dal ze 225/45 17 na asi 185/50 15 a spotřeba šla o 1-1,5 litru dólu.
A teď k tématu. Podvozek mam FK stavitelnej. Kola 7,5 a 8,5" 17" ET41 ,pneu 215/40 .Na zadku bez problémů, na předek jsem musel dát 0,5cm podložky, protože mi dřela guma o pružinu. Zatim je předek ozkoušenej jednou jízdou. Zbytek po zimě, kdyby ses chtěl na něco zeptat
A teď k tématu. Podvozek mam FK stavitelnej. Kola 7,5 a 8,5" 17" ET41 ,pneu 215/40 .Na zadku bez problémů, na předek jsem musel dát 0,5cm podložky, protože mi dřela guma o pružinu. Zatim je předek ozkoušenej jednou jízdou. Zbytek po zimě, kdyby ses chtěl na něco zeptat