pokud to spravne ctu, tak tento problem je jineho razu a nic jsem o nem ani ja profik nenasel, takze udavam dotaz za uzivatele E36power
Pravá stahovačka e36 coupe r.v 1993
Z ničeho nic přestalo jít stahování oken. Nejde ani stahnutí 2cm (dojezd u coupe) okna pokud se vezme za kliku. Když chci stahovat, tak musím odpojit kabel, co vede do motorku od spínače ze zámku.
A to ještě stahuji tím stylem, že musim klikat jak debil, aby to sjelo. Pokud kabel od spínače zapojím, tak jde okno jen nahoru vytahovat, dolů už ne.
Zkusil jsem:
Sehnal jinej motorek zapojil do něj dráty z motorku, dělalo to to samé. Myslel jsem, že je koupený motorek též K.O, tak jsem rozebral druhou stranu, kde vše 100% funguje, napojil a dělalo to opět to samé, jako na nefunkční straně. Tak jsem myslel, že je to motorkem, co jsem koupil, ale omyl! Vyndal jsem komfortní jednotku z koupeného, dal ji místo fungujícího a šlapalo to, tzn motorek koupený byl v pohodě.. Dále výměna tlačítka taky nepomohla.
Prosím o jakýkoli názor, radu nebo pomoc, už jsem z toho hotovej. Je tam tento typ motorku:
Za každé info moc dekuju