Je to tak. Na zadni naprave nestrcis mezi kotouc a 17" rafek ani palec, bohuzel. 16" nebo 15" s vyssim profilem by jiste bylo praktictejsi i co se vymolu tyce.
Ale jinak, vcera jsem absolovoval prvni jizdy po 100% ujezdenem snehu. Najezdil jsem asi 300+ km po ujezdenych okreskach a co dokaze DSC... kloboucek. Sam bych tomu neveril, kdybych to nezazil. Jeste tam nemam ty nove pneu, ale uz jsem rozhodly pro Dunlop WS 3D 225/40/R17.
Ted tam mam nejake "Nanknong"y nebo tak neco. Nepredpokladam, ze by to byla nejaka dobra guma, ale elektronika to dokazala ve velmi priznivych mezich ohlidat. Vyjezdy kopcu, sjezdy, parkrat mi i ulitnul zadek nechtene a vzdy si s tim DSC hrave poradilo. Byl jsem strasne mile prekvapen.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozumne zimni gumy 205/50R17 na e46
Zave píše:Becx píše:btw. jake retezy pouzit na 225/45/17?
zeleznena kazde krabici s retezama je napsano pro jake rozmery jsou, takze se to chce jen kouknout
![]()
Jinac 205 je na zadek sranda na ten 3litrhrabe to jak slak. Ale pokud zase mas na zimakach 7" rafek tak nevim jestli bych na to daval 225....
viz muj prispevek vyse, mam na zimu mpaket kola 17, vzadu sire 8,5... takze dat tam 205 to by bylo komicke:) Proto 225
///M3
Becx píše:Zave píše:Becx píše:btw. jake retezy pouzit na 225/45/17?
zeleznena kazde krabici s retezama je napsano pro jake rozmery jsou, takze se to chce jen kouknout
![]()
Jinac 205 je na zadek sranda na ten 3litrhrabe to jak slak. Ale pokud zase mas na zimakach 7" rafek tak nevim jestli bych na to daval 225....
viz muj prispevek vyse, mam na zimu mpaket kola 17, vzadu sire 8,5... takze dat tam 205 to by bylo komicke:) Proto 225
no ono i 225ka na tom musi byt pekne natazena, kdyz tam patri 245ka