Je to tak. Na zadni naprave nestrcis mezi kotouc a 17" rafek ani palec, bohuzel. 16" nebo 15" s vyssim profilem by jiste bylo praktictejsi i co se vymolu tyce.
Ale jinak, vcera jsem absolovoval prvni jizdy po 100% ujezdenem snehu. Najezdil jsem asi 300+ km po ujezdenych okreskach a co dokaze DSC... kloboucek. Sam bych tomu neveril, kdybych to nezazil. Jeste tam nemam ty nove pneu, ale uz jsem rozhodly pro Dunlop WS 3D 225/40/R17.
Ted tam mam nejake "Nanknong"y nebo tak neco. Nepredpokladam, ze by to byla nejaka dobra guma, ale elektronika to dokazala ve velmi priznivych mezich ohlidat. Vyjezdy kopcu, sjezdy, parkrat mi i ulitnul zadek nechtene a vzdy si s tim DSC hrave poradilo. Byl jsem strasne mile prekvapen.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rozumne zimni gumy 205/50R17 na e46
- Becx
- Klubové ID: 1678
viz muj prispevek vyse, mam na zimu mpaket kola 17, vzadu sire 8,5... takze dat tam 205 to by bylo komicke:) Proto 225Zave píše:zelezneBecx píše:btw. jake retezy pouzit na 225/45/17?na kazde krabici s retezama je napsano pro jake rozmery jsou, takze se to chce jen kouknout
![]()
Jinac 205 je na zadek sranda na ten 3litrhrabe to jak slak. Ale pokud zase mas na zimakach 7" rafek tak nevim jestli bych na to daval 225....
///M3
no ono i 225ka na tom musi byt pekne natazena, kdyz tam patri 245kaBecx píše:viz muj prispevek vyse, mam na zimu mpaket kola 17, vzadu sire 8,5... takze dat tam 205 to by bylo komicke:) Proto 225Zave píše:zelezneBecx píše:btw. jake retezy pouzit na 225/45/17?na kazde krabici s retezama je napsano pro jake rozmery jsou, takze se to chce jen kouknout
![]()
Jinac 205 je na zadek sranda na ten 3litrhrabe to jak slak. Ale pokud zase mas na zimakach 7" rafek tak nevim jestli bych na to daval 225....