Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vibrace ve volantu při zatáčení?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Killca

#21 Příspěvek od Killca »

Lukys318is píše:
Killca píše:
Lukys318is píše:No ted tu mam taky nekde tema... Zatacim do leva a vibruje mi volant a jakoby se klepe predni pravy kolo. Ale jen pri mirne zatacce do leva :roll: , taky nevim :( ted koupim cepy a silentbloky, sem zvedavej kolik za to... na celej predek, tak doufam ze to problem vyresi

tohle dela slavkovi na fabii nakoply kolo, tak treba se uz to naparany kolo u tebe ozvalo, muzes zkusit jina kola

Nezkusime to dneska na strahove? Mimochodem, tohle je prave to druhy kolo, co je v cajku

jedine jestli ti nekdo pujci, ja uz mam 18tky a mam je utazeny na fest, protoze nemam centrovaci podlozky
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
_peper
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od _peper »

Možná jsem přišel na možnou příčinu toho klepání, včera jsem strčil foťák pod auto a přijde mi špatný silentblok na fotkách to sice není moc zaostřené ale vidět to asi jde ;)

Obrázek
Obrázek

Pro srovnání jak vypadá nový.

Obrázek
JIP

#23 Příspěvek od JIP »

Zaostřené to fakt moc není, ale mě příjde ten silent vpořádku... 8O
_peper
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od _peper »

Bohužel je to zaostřený na ty čepy, ale na druhý straně to jde vidět trošku líp.

Obrázek

Přijde mi, že ty gumy uvnitř silentbloku co mají být ve svislém směru jsou už vymlácené.
Killca

#25 Příspěvek od Killca »

_peper píše:Bohužel je to zaostřený na ty čepy, ale na druhý straně to jde vidět trošku líp.

Přijde mi, že ty gumy uvnitř silentbloku co mají být ve svislém směru jsou už vymlácené.

to bys pod to musel vlezt a pacit pajcrem, tam ma byt dira a maj mit trochu pohyb do stran
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět