Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vymena 406 coupe za 330ci

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
MrScully

#21 Příspěvek od MrScully »

bedja píše:
nekdo jinej píše:Podla popisu mas presne to co hladam :-)
Ten siber nemoze chybat...

Taky jsem přešel z 406 Coupe 3.0 Pininfarina do BMW E46 a nevím jak přesně ten rozdíl komentovat...Peugeot byl v top stavu, jel krásně, měl plnou výbavu, ale hned po sednutí do BMW jsem měl pocit že sedím v o 10let mladším autě...Trojka je o něco menší než peugeot, ale jízdní vlastnosti (mám M packet) a zpracovaní jsou oproti peugeotu jinde.. Peugeot je stylový a krásný, ale....BMW je radost z jízdy.. :)

Jde taky o vybavu :) Kolega z prace ma nejaky Mondeo 2.5 nebo co... pak si sednul do nejake E46 1.6 v socialni vybave a povidal "ty jo, co na tech BMW kdo vidi, to bych teda nemenil"... pak jsem ho pozval do sve 330i v cerne kuzi a uplne se mu po ksichtu rozlil usmev a uznal, ze BMW je proste jina liga. Ale vybava je dulezita :) Osoupany latkovy potahy, ten hnusnej volant a vzadu svihadla, s tim se dojem moc delat neda :)
Y2K

#22 Příspěvek od Y2K »

MrScully píše:
bedja píše:
nekdo jinej píše:Podla popisu mas presne to co hladam :-)
Ten siber nemoze chybat...

Taky jsem přešel z 406 Coupe 3.0 Pininfarina do BMW E46 a nevím jak přesně ten rozdíl komentovat...Peugeot byl v top stavu, jel krásně, měl plnou výbavu, ale hned po sednutí do BMW jsem měl pocit že sedím v o 10let mladším autě...Trojka je o něco menší než peugeot, ale jízdní vlastnosti (mám M packet) a zpracovaní jsou oproti peugeotu jinde.. Peugeot je stylový a krásný, ale....BMW je radost z jízdy.. :)

Jde taky o vybavu :) Kolega z prace ma nejaky Mondeo 2.5 nebo co... pak si sednul do nejake E46 1.6 v socialni vybave a povidal "ty jo, co na tech BMW kdo vidi, to bych teda nemenil"... pak jsem ho pozval do sve 330i v cerne kuzi a uplne se mu po ksichtu rozlil usmev a uznal, ze BMW je proste jina liga. Ale vybava je dulezita :) Osoupany latkovy potahy, ten hnusnej volant a vzadu svihadla, s tim se dojem moc delat neda :)

No jo...ja by som chcel tiez len plnu palbu....mozno len navigacny by som nemusel mat...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

MrScully píše:Jde taky o vybavu :) Kolega z prace ma nejaky Mondeo 2.5 nebo co... pak si sednul do nejake E46 1.6 v socialni vybave a povidal "ty jo, co na tech BMW kdo vidi, to bych teda nemenil"... pak jsem ho pozval do sve 330i v cerne kuzi a uplne se mu po ksichtu rozlil usmev a uznal, ze BMW je proste jina liga. Ale vybava je dulezita :) Osoupany latkovy potahy, ten hnusnej volant a vzadu svihadla, s tim se dojem moc delat neda :)

Ono taky Mondeo má docela dobré jízdní vlastnosti. Mnohdy se mu říká "E46 pro chudé" :)
Y2K

#24 Příspěvek od Y2K »

Odpovědět