Prej jedine vymenit celou sadu, ale na cenu sjem se radsi ani neptal, proto jsem si udelal dalsi zabezpečenisurfis píše:Mám přesně jenom tyhle dva klíče. Se docela bojim, aby si ten jeden dálkovej nenechal nějakej čorkař a pro moje autí si nepřišel....Pete píše:Ze zkusenosti poradim.Mam auto s imobil. a zabezpečením z fabriky a klič bez dalky stal v BMW 1200,- a s dálkou 4800.-, staci dojit s obcankou a techničakem(velkym) a udelaji aposlou do tydne.
Jiank jsem to byl zkouset v beznych klicnictví a vsude mi rekl ze udela maketu na otevreni, ale nevypne mi to za bezpeceni a ani nenastartuju.To mi rekl nezavisle kazdej kličnik.
Jdou nějak vymazat předchozí klíče z imobilizeru?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pridelani klice
-
Pete
- Klubové ID: 1167
no mělo bylo řečeno že vymazat jdou a příjde mi to jako kravina že zrovna u BMW by to nešloPete píše:Prej jedine vymenit celou sadu, ale na cenu sjem se radsi ani neptal, proto jsem si udelal dalsi zabezpečenisurfis píše:Mám přesně jenom tyhle dva klíče. Se docela bojim, aby si ten jeden dálkovej nenechal nějakej čorkař a pro moje autí si nepřišel....Pete píše:Ze zkusenosti poradim.Mam auto s imobil. a zabezpečením z fabriky a klič bez dalky stal v BMW 1200,- a s dálkou 4800.-, staci dojit s obcankou a techničakem(velkym) a udelaji aposlou do tydne.
Jiank jsem to byl zkouset v beznych klicnictví a vsude mi rekl ze udela maketu na otevreni, ale nevypne mi to za bezpeceni a ani nenastartuju.To mi rekl nezavisle kazdej kličnik.
Jdou nějak vymazat předchozí klíče z imobilizeru?jinak bych nebyl moc klidnej...
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Už jsem to sem kdysi psal.
Origo 4000,-, TP, OP, 14 dní (AuTec)
Neorigo 300,- bez immo, s immo 900,- (bez dálky). Stoprocentně vím o klíčníkovi v Hornbachu na Řepích, že má čtečku a nakóduje nový klíč. Je tam pevnej kód.
Origo 4000,-, TP, OP, 14 dní (AuTec)
Neorigo 300,- bez immo, s immo 900,- (bez dálky). Stoprocentně vím o klíčníkovi v Hornbachu na Řepích, že má čtečku a nakóduje nový klíč. Je tam pevnej kód.
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Jak psal někdo výš, vem velký TP a OP a objednej buď servisní klíč /cca.1100,-/, s tím se jen nedostaneš do kufru a přihrádky spolujezdce, nebo rezervní /cca.1200,-/, to je takovej plastovej, plně funkční do peněženky, nebo hlavní klíč pro auto s DO /cca.4000,-/.
A pokuď to je r.95 a výš s EWS, nech si zablokovat neaktvní klíče /k E36 jsou z výroby vždy 4/ aby Ti s těma, co existují a nemáš je, někdo bávo neukrad...
stojí to na diagnostice cca.pětikilo.
A pokuď to je r.95 a výš s EWS, nech si zablokovat neaktvní klíče /k E36 jsou z výroby vždy 4/ aby Ti s těma, co existují a nemáš je, někdo bávo neukrad...