Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pridelani klice

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Pete

#21 Příspěvek od Pete »

surfis píše:
Pete píše:Ze zkusenosti poradim.Mam auto s imobil. a zabezpečením z fabriky a klič bez dalky stal v BMW 1200,- a s dálkou 4800.-, staci dojit s obcankou a techničakem(velkym) a udelaji aposlou do tydne.
Jiank jsem to byl zkouset v beznych klicnictví a vsude mi rekl ze udela maketu na otevreni, ale nevypne mi to za bezpeceni a ani nenastartuju.To mi rekl nezavisle kazdej kličnik.

Mám přesně jenom tyhle dva klíče. Se docela bojim, aby si ten jeden dálkovej nenechal nějakej čorkař a pro moje autí si nepřišel....

Jdou nějak vymazat předchozí klíče z imobilizeru?

Prej jedine vymenit celou sadu, ale na cenu sjem se radsi ani neptal, proto jsem si udelal dalsi zabezpečeni 8) jinak bych nebyl moc klidnej...
Slid

#22 Příspěvek od Slid »

Pete píše:
surfis píše:
Pete píše:Ze zkusenosti poradim.Mam auto s imobil. a zabezpečením z fabriky a klič bez dalky stal v BMW 1200,- a s dálkou 4800.-, staci dojit s obcankou a techničakem(velkym) a udelaji aposlou do tydne.
Jiank jsem to byl zkouset v beznych klicnictví a vsude mi rekl ze udela maketu na otevreni, ale nevypne mi to za bezpeceni a ani nenastartuju.To mi rekl nezavisle kazdej kličnik.

Mám přesně jenom tyhle dva klíče. Se docela bojim, aby si ten jeden dálkovej nenechal nějakej čorkař a pro moje autí si nepřišel....

Jdou nějak vymazat předchozí klíče z imobilizeru?

Prej jedine vymenit celou sadu, ale na cenu sjem se radsi ani neptal, proto jsem si udelal dalsi zabezpečeni 8) jinak bych nebyl moc klidnej...

no mělo bylo řečeno že vymazat jdou a příjde mi to jako kravina že zrovna u BMW by to nešlo
jurasis

#23 Příspěvek od jurasis »

Už jsem to sem kdysi psal.
Origo 4000,-, TP, OP, 14 dní (AuTec)
Neorigo 300,- bez immo, s immo 900,- (bez dálky). Stoprocentně vím o klíčníkovi v Hornbachu na Řepích, že má čtečku a nakóduje nový klíč. Je tam pevnej kód.
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Slid

#24 Příspěvek od Slid »

Vím vím spolu jsme to řešili, chystám se tam, sice už dlouho :D , ale teď sem neměl cestu vůbec :(
pety

#25 Příspěvek od pety »

Jak psal někdo výš, vem velký TP a OP a objednej buď servisní klíč /cca.1100,-/, s tím se jen nedostaneš do kufru a přihrádky spolujezdce, nebo rezervní /cca.1200,-/, to je takovej plastovej, plně funkční do peněženky, nebo hlavní klíč pro auto s DO /cca.4000,-/.
A pokuď to je r.95 a výš s EWS, nech si zablokovat neaktvní klíče /k E36 jsou z výroby vždy 4/ aby Ti s těma, co existují a nemáš je, někdo bávo neukrad... :!: stojí to na diagnostice cca.pětikilo.
Odpovědět