Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

odkladani napoju

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Spajky »

154 píše:........ Neumite si predstavit tu beznadej, kdyz jsem musel dal jet, nemoh zastavit, nedokazal kvuli pasum dosahnout tam dolu a zvednout to, a koutkem oka sledoval jak se obsah kelimku pomalu ale jiste vsakuje do peclive vyluxovanyho koberecku u spolujezdce......

:smich: :smich: :smich:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Ja uz problem dehydratace vyresil..... timhle :P
http://www.sigg.cz/index.html

a vejde se na lezaka pekne na spolujezdcovo sedadlo , kdyz povytahnu ,,podkolenik , vznikne naprosto presna mezera na tuto lahev a at zabrzdim nebo akceleruji sebevice , tak je vse na svem miste.......

a druha vyhoda.... neni nad teply caj s medem , ktery nikde nekoupim a udelam si jej pekne doma...... :lol:
Bajzik
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bajzik »

GeorgosAc píše:Ja uz problem dehydratace vyresil..... timhle :P
http://www.sigg.cz/index.html

a vejde se na lezaka pekne na spolujezdcovo sedadlo , kdyz povytahnu ,,podkolenik , vznikne naprosto presna mezera na tuto lahev a at zabrzdim nebo akceleruji sebevice , tak je vse na svem miste.......

a druha vyhoda.... neni nad teply caj s medem , ktery nikde nekoupim a udelam si jej pekne doma...... :lol:
To vypadá hezky asi si to koupím :)
men
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od men »

Ja mel nedavno docela peška jeli jsme čtyři v bmw zastavili jsme u Mekdrivera na D1 a pohoda.
Koupili nejaky burgry a dva šejky a dvě koly.
4 nápoje 4 origo držaky celou cestu poho vubec jsme se o kelímky nestarali.
Druhej den ráno du do auta a vzadu zůstali dva kelímky v držácích(držáky nad kobercem!!!)
Tak že je vyhodim jen jsem se kelímku dotkl a povytáh o cm z držáku,tak cca 3dcl coli se vylili na svetlej koberec :evil:(cola se prosakla přes noc)
No nadával jsem, ale za 5min nato sem tam vlit s vanišem a behem 1 minuty nikdo nic nevedel.
Čekal jsem že ta kola půjde hůř dolu kor ze světlího interieru.

NJN třeba začnou dávat plastový kelímky ty papírový moc nevydržej :-D
Odpovědět