Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Diferák(zasunutí kardanu) !POMOC!
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejrozumější bude vyměnit kardan...když jsem to měl dole, ani mě nenapadlo ho zkusit zasunout... jde jen o to jak je to s těma unašečema... zas tolik se v tom nevyznámSpeedy píše:delka prevodovyk na 2 a 2?5 litra je stejna. Problem muze byt v unasecich. Kazdopadne kardan je spis vysouvaci, nez 3cm zasouvaci. Ale hlavne to jde zlehka a jeslti ti to tam neslo, tak musis vymenit kardan, nebo ho nechat zkratit teba v kardanservisu. Stoji to tak litr, dva.

Pokud ho koupis v celku, tak by mel byt vyvazeny.TUNAK píše:Tak nejrozumější bude vyměnit kardan...když jsem to měl dole, ani mě nenapadlo ho zkusit zasunout... jde jen o to jak je to s těma unašečema... zas tolik se v tom nevyznámSpeedy píše:delka prevodovyk na 2 a 2?5 litra je stejna. Problem muze byt v unasecich. Kazdopadne kardan je spis vysouvaci, nez 3cm zasouvaci. Ale hlavne to jde zlehka a jeslti ti to tam neslo, tak musis vymenit kardan, nebo ho nechat zkratit teba v kardanservisu. Stoji to tak litr, dva.jde mi i o to jestli když seženu kardan jesli ho musim dát vyvážit nebo podobne...
dík