Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Diferák(zasunutí kardanu) !POMOC!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
z3bmw
Klubové ID: 849

#21 Příspěvek od z3bmw »

pokud to půjde bez násilí, tak kardan má docela slušnou vůli (na délku), ale origo kardan na 25 je lepší řešení
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od TUNAK »

Jde ot to jestli pasne na tu 2,0 prevodovku, a nejspis ten kardan nechat vyvážit...?
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#23 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

delka prevodovyk na 2 a 2?5 litra je stejna. Problem muze byt v unasecich. Kazdopadne kardan je spis vysouvaci, nez 3cm zasouvaci. Ale hlavne to jde zlehka a jeslti ti to tam neslo, tak musis vymenit kardan, nebo ho nechat zkratit teba v kardanservisu. Stoji to tak litr, dva.
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od TUNAK »

Speedy píše:delka prevodovyk na 2 a 2?5 litra je stejna. Problem muze byt v unasecich. Kazdopadne kardan je spis vysouvaci, nez 3cm zasouvaci. Ale hlavne to jde zlehka a jeslti ti to tam neslo, tak musis vymenit kardan, nebo ho nechat zkratit teba v kardanservisu. Stoji to tak litr, dva.
Tak nejrozumější bude vyměnit kardan...když jsem to měl dole, ani mě nenapadlo ho zkusit zasunout... jde jen o to jak je to s těma unašečema... zas tolik se v tom nevyznám :? jde mi i o to jestli když seženu kardan jesli ho musim dát vyvážit nebo podobne... :?: dík
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#25 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

TUNAK píše:
Speedy píše:delka prevodovyk na 2 a 2?5 litra je stejna. Problem muze byt v unasecich. Kazdopadne kardan je spis vysouvaci, nez 3cm zasouvaci. Ale hlavne to jde zlehka a jeslti ti to tam neslo, tak musis vymenit kardan, nebo ho nechat zkratit teba v kardanservisu. Stoji to tak litr, dva.
Tak nejrozumější bude vyměnit kardan...když jsem to měl dole, ani mě nenapadlo ho zkusit zasunout... jde jen o to jak je to s těma unašečema... zas tolik se v tom nevyznám :? jde mi i o to jestli když seženu kardan jesli ho musim dát vyvážit nebo podobne... :?: dík
Pokud ho koupis v celku, tak by mel byt vyvazeny.
Odpovědět