Kalasnikov píše:já ho mám u M50 taky pod šoférovou sedačkou.
já u M50 (r.v. 91) v motorovém prostoru
viktorotec píše:Může mi někdo vysvětit proč ty filtry měníte? Zlepšilo se něco po výměně?
viktorotec píše:Může mi někdo vysvětit proč ty filtry měníte? Zlepšilo se něco po výměně?
olejovej a proč by se měl měnit proboha,kouknu na olej je tam,tak v pohodě,když ne koupim litrovku v lidlu,doleju a je to,vzduchovej jen občas vyklepu od listí,ušetří to spoustu peněz,jo a pneumatiky sjíždim až na drát a pak si někde seženu další ojetý za pár šlupek,taky nikdy neměnim svíčky neznam důvod proč bych to měl dělal,to si raději koupím želvý vosk a navoskuju s nim auto,to je důležitá věccapri píše:viktorotec píše:Může mi někdo vysvětit proč ty filtry měníte? Zlepšilo se něco po výměně?
po tobě bych chtěl mít autoolejovej filtr taky neměníš ? pač když ho vyměníš tak taky necejtíš žádnej rozdíl že by auto lépe jelo
to samé se dá říct i o vzduchovym mnohdy nejde ani cejtit že by auto jelo lépe
![]()
každej filtr má svou životnost a měnit se prostě máty sajrajty co tankuješ s palivem ho zanesou a prostě může se stát že najednou auto bude tahnout do třeba 3000ot a pak to bude jak mrtvola proto je dobrý ho měnit v čas
aby tě to nepřekvapilo třeba na dovolený nebo při předjíždění
je to záležitost pár stokorun tak to snad neroztrhne ani studenta
_peper píše:icecold píše:bude lepší průtok spalin=auto líp pojede a bude žrát o něco míň:
Lepší průtok = menší spotřeba![]()
Líp to pojede v případě, že tam ten filtr bude třeba na 200tis km, ale spotřebu ti to určitě neovlivní