dsvatos píše:Slid píše:Na předek dej nějaká kompa
Středobas 13 dolu k nohám, do dvěří místo origo výšek dej jiné.Vše padne bez úprav.
Zadek bych dal 16ky kompa. Budeš muset zvětšít díru a nějaké ty redukce z MDF, ale nic hrozného, vše bude jak origo pod krycím platem a origo mřížkama.
Nebo 16ky 3 pásma.
Můžeš dát i ovály 3 pásmové 6x9 ale to mě osobně se nelíbí, protože to hraje na každé straně asi 5 cm do krycího plata.
Vše je tak aby to bylo jako origo.
Také záleží co budeš poslouchat a zda-li bude subwoofer nebo ne atd.A v jaké cenové relaci.
Ale taky hodně dělá rádio, pokud máš origo repro i origo radio je jasné že to je hrůza.Pokud dáš nějaké na CD 4x50 a sešteluješ uvidíš rozdíl asi o 300%
Tak, a teď ještě jednou, a českyNevím co je to kompo, nevím co je to MDF, a rádio měnit nehodlám
. Snažím se udržet origo stav a vzhled auta. Chtěl jsem jen poradit jaký lepší repráky, a tady se rozjela erudovaná diskuse, z které rozumím každý třetí slovo
. A zadalší, nehodlám vyhazovat love za nějaký super-hyper repráky. Prostě slušný repro za slušný love. Když bude třeba pár stát 1000-1500, bude to pro mě OK, kapišto?
čoveče nevím zda-li 1000 - 1500 je to dobré cenové rozpětí

Asi bych to ještě jednou radši zvážil

Jinak kompo je komponentní systém - středobasový reproduktor + výškový reproduktor + výhybka.
MDF je deska z které se vyřezávaj redukce.
Koukni sem
http://www.autohificlub.cz/forum/