Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Změna podsvícení přístrojů

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
najvi

#21 Příspěvek od najvi »

bergos píše:jsem jel teď na školení, takže dvě noci v passatu. modrá na pohled hezká, ale i ten nejmenší jas mě oslňoval a pálil do očí. dobré je podsvícení u seata ve výbavě sport - bílá. a ideální je ta červená BMW 8)

Tak, tak říkám taky z modré bolí oči! :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od JaraX »

možná by u BMW vypadala dobře jedna změna, ale neviděl jsem to nikde tak nevím, vše tak jak je, jen ručičky modry. nemate někdo foto?
Adam

#23 Příspěvek od Adam »

Podle mě je červená barva vhodnější kvůli bezpečnost oproti zelené. Zelená barva je uklidňující. U letadel se taky používá červená aby pilot byl byztřejší nebo jak to napsat... a ne aby ho budíky uklidňovali. Ale je to taky o zvyku kdo je na co zvyklej a co mu vyhovuje. Já mám rád bílou z mercedesu, ale osobně si nedovedu představit v bmw zelenou přístrojovku :D
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od dsvatos »

Adam píše:Podle mě je červená barva vhodnější kvůli bezpečnost oproti zelené. Zelená barva je uklidňující. U letadel se taky používá červená aby pilot byl byztřejší nebo jak to napsat... a ne aby ho budíky uklidňovali. Ale je to taky o zvyku kdo je na co zvyklej a co mu vyhovuje. Já mám rád bílou z mercedesu, ale osobně si nedovedu představit v bmw zelenou přístrojovku :D

No já tu zelenou taky ne :lol: Ale ta oranžovočervená mi fakt bohužel vadí :cry:
porsacek

#25 Příspěvek od porsacek »

Udelat bile podsviceni a cervene rucicky to by slo . :lol:
Odpovědět