Tak, tak říkám taky z modré bolí oči!bergos píše:jsem jel teď na školení, takže dvě noci v passatu. modrá na pohled hezká, ale i ten nejmenší jas mě oslňoval a pálil do očí. dobré je podsvícení u seata ve výbavě sport - bílá. a ideální je ta červená BMW
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Změna podsvícení přístrojů
-
Adam
Podle mě je červená barva vhodnější kvůli bezpečnost oproti zelené. Zelená barva je uklidňující. U letadel se taky používá červená aby pilot byl byztřejší nebo jak to napsat... a ne aby ho budíky uklidňovali. Ale je to taky o zvyku kdo je na co zvyklej a co mu vyhovuje. Já mám rád bílou z mercedesu, ale osobně si nedovedu představit v bmw zelenou přístrojovku 
-
dsvatos
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
No já tu zelenou taky neAdam píše:Podle mě je červená barva vhodnější kvůli bezpečnost oproti zelené. Zelená barva je uklidňující. U letadel se taky používá červená aby pilot byl byztřejší nebo jak to napsat... a ne aby ho budíky uklidňovali. Ale je to taky o zvyku kdo je na co zvyklej a co mu vyhovuje. Já mám rád bílou z mercedesu, ale osobně si nedovedu představit v bmw zelenou přístrojovku