Dobře vždyť ja se s tebou nehádám a nic ti nevnucuju. Psal jsem jen svou zkušenost.P-J píše:Takových historek o tom že nebyla provedena výměna oleje jsem už slyšel tolik, že tomu fakt nevěřím. Takové obviňování jsem už zažil i na vlastní kůži.... "Vy jste to nevyměnili (olej, svíčky), říkali mi to v jiném servisu, bla bla bla....." Tomuhle už se prostě jenom směju......kosh píše:Naučtovali si výměnu oleje kterou neprovedli. Potvrdil mi to i mechanik z jiného bmw servisu. Říkal jsem jim at´ omrknou podvozek- to neučtovali a nekontrolovali.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Car Tek
-
- Klubové ID: 238
Nerad se do toho míchám, ale hoši za svou dlouholetou olejářskou praxi a ježdění po servisech v celé ČR mohu bohužel potvrdit, že "čachry" s olejem jsou u nás naprosto běžnou záležitostí. Hoši v servisu si takto přividělávají. Buď olej vymění, ale dají tam to nejlevnější co mají na skladě a naůčtují to co si zákazník objednal, popřípadě olej jen dolijí nebo vymění jen polovinu. Nedělají to samozřejmě takto všude, ale je to bohužel skutečně poměrně častý jev.P-J píše:Takových historek o tom že nebyla provedena výměna oleje jsem už slyšel tolik, že tomu fakt nevěřím. Takové obviňování jsem už zažil i na vlastní kůži.... "Vy jste to nevyměnili (olej, svíčky), říkali mi to v jiném servisu, bla bla bla....." Tomuhle už se prostě jenom směju......kosh píše:Naučtovali si výměnu oleje kterou neprovedli. Potvrdil mi to i mechanik z jiného bmw servisu. Říkal jsem jim at´ omrknou podvozek- to neučtovali a nekontrolovali.
Jediná obrana, pokud se vám zdá že olej nebyl vyměněn je ta, že ještě než odjedete ze servisu si za přítomnosti jejich technika necháte odebrat vzorek do plast lahve a pošlete jej na rozbor do Ústavu paliv a maziv.
Už jsem to dělal pro různé známé několikrát a někdy stačí tím jen pohrozit a náhle si vzpomenou, že na tu výměnu asi zapoměli, "vždyť jsou taky jen lidi", že?