Stanley píše:jo a mam uplne v prdeli takovou plastovou trubku na rozvod vody jde z motoru a jdou z ni myslim 3 hadice.uz dvakrat me vystrelila hadice z te trubky ma sice znicene konce ale ja to lepil takovou sracku neco jako silikon doufam ze to uz neprdne ale tu trubku budu potrebovat urcite novou nevite cca cenu?a proc se me to sakra tak tlakuje je to ta blba pumpa ?jo a mam 1,6 compact z 1995 KRASAVEC!!!!

a jak muzu dat foto meho bafa do meho profilu chci se pochubit

Proč se ti to sakra tak tlakuje? Už jsem psal o tom výše. Může jít o narušenou cirkulaci chladicí kapaliny mezi blokem motoru a hlavou válců. V těsnění hlavy jsou normálně mezi blokem a hlavou pouze dírky, aby kapalina mohla pomaleji cirkulovat. Tobě se asi těsnění rozpadá i když zatím válce drží a místo dírek mezi hlavou a blokem tam máš pořádné džuzny a kapalina protéká úplně jinak, než má, proto dochází k místnímu přehřátí kapaliny a k jejímu následnému varu a proto to tlakuje. Zažil jsem to, sice u jiného auta, ale čuměl jsem také, co se děje. Bylo to v zimě, ztrácel jsem docela hodně fridexu, po výměně těsnění hlavy vše O.K. Ono těsnění hlavy není věčné.
P.S. Ten "tříkolkář" mě také sere. Co je to za peachovinu? Já si takový nick nezvolil.