nebo výměnou diody.Pavel H píše:Imob v klíčku nepotřebuješ k odemčení, ale k nastartování. Světýlko v klíčku oživíš koupí baterky za 30 korun.Studna píše:Taková blbá otázka: Když mám jen klíč, bez dálkového ovládání, zkrátka strčím klíč do zámku a odemknu, tak tam imobilizér nemám, že? Nebo je v tom ještě jinen fígl? Mám v tom klíči jen jakési nefunkční světýlko.kosh píše:tak jestli to má imobilizér tak ti ho přidělají v bmw podle čísla imobilizéru
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
přidělání kliče
- bergos
- Klubové ID: 159
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Klubové ID: 1198
OK. Ale jak tedy poznám jestli tam ten imobilér mám, či ne? asi těžko co? Včera jsem se ptal v krámku co přidělávají klíče a řekli mi, že není problém tento klíč přidělat, tedy pokud nemá imobilizér, tak teď nevím zda ho mám nechat udělat, nebo objednat v BMW.Pavel H píše:Imob v klíčku nepotřebuješ k odemčení, ale k nastartování. Světýlko v klíčku oživíš koupí baterky za 30 korun.Studna píše:Taková blbá otázka: Když mám jen klíč, bez dálkového ovládání, zkrátka strčím klíč do zámku a odemknu, tak tam imobilizér nemám, že? Nebo je v tom ještě jinen fígl? Mám v tom klíči jen jakési nefunkční světýlko.kosh píše:tak jestli to má imobilizér tak ti ho přidělají v bmw podle čísla imobilizéru
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Studna píše:OK. Ale jak tedy poznám jestli tam ten imobilér mám, či ne? asi těžko co? Včera jsem se ptal v krámku co přidělávají klíče a řekli mi, že není problém tento klíč přidělat, tedy pokud nemá imobilizér, tak teď nevím zda ho mám nechat udělat, nebo objednat v BMW.Pavel H píše:Imob v klíčku nepotřebuješ k odemčení, ale k nastartování. Světýlko v klíčku oživíš koupí baterky za 30 korun.Studna píše: Taková blbá otázka: Když mám jen klíč, bez dálkového ovládání, zkrátka strčím klíč do zámku a odemknu, tak tam imobilizér nemám, že? Nebo je v tom ještě jinen fígl? Mám v tom klíči jen jakési nefunkční světýlko.
najdi si ho v ETK a podívej se.