Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

přidělání kliče

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
bergos
Klubové ID: 159

#21 Příspěvek od bergos »

Pavel H píše:
Studna píše:
kosh píše:tak jestli to má imobilizér tak ti ho přidělají v bmw podle čísla imobilizéru
Taková blbá otázka: Když mám jen klíč, bez dálkového ovládání, zkrátka strčím klíč do zámku a odemknu, tak tam imobilizér nemám, že? Nebo je v tom ještě jinen fígl? Mám v tom klíči jen jakési nefunkční světýlko.
Imob v klíčku nepotřebuješ k odemčení, ale k nastartování. Světýlko v klíčku oživíš koupí baterky za 30 korun.
nebo výměnou diody.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Studna
Klubové ID: 1198

#22 Příspěvek od Studna »

Pavel H píše:
Studna píše:
kosh píše:tak jestli to má imobilizér tak ti ho přidělají v bmw podle čísla imobilizéru
Taková blbá otázka: Když mám jen klíč, bez dálkového ovládání, zkrátka strčím klíč do zámku a odemknu, tak tam imobilizér nemám, že? Nebo je v tom ještě jinen fígl? Mám v tom klíči jen jakési nefunkční světýlko.
Imob v klíčku nepotřebuješ k odemčení, ale k nastartování. Světýlko v klíčku oživíš koupí baterky za 30 korun.
OK. Ale jak tedy poznám jestli tam ten imobilér mám, či ne? asi těžko co? Včera jsem se ptal v krámku co přidělávají klíče a řekli mi, že není problém tento klíč přidělat, tedy pokud nemá imobilizér, tak teď nevím zda ho mám nechat udělat, nebo objednat v BMW.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

Studna píše:
Pavel H píše:
Studna píše: Taková blbá otázka: Když mám jen klíč, bez dálkového ovládání, zkrátka strčím klíč do zámku a odemknu, tak tam imobilizér nemám, že? Nebo je v tom ještě jinen fígl? Mám v tom klíči jen jakési nefunkční světýlko.
OK. Ale jak tedy poznám jestli tam ten imobilér mám, či ne? asi těžko co? Včera jsem se ptal v krámku co přidělávají klíče a řekli mi, že není problém tento klíč přidělat, tedy pokud nemá imobilizér, tak teď nevím zda ho mám nechat udělat, nebo objednat v BMW.

najdi si ho v ETK a podívej se.
Odpovědět