Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Rada při koupi 325tds, 95'

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#21 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Lucaash píše:Ještě jednou pánové díky za tipy. Na to čerpadlo si zkusím dát pozor. S tím že bude stočenej tachometr jsem se smířil, 130k je fakt málo na 11ti letý auto, i když, kdo ví. Tak zítra večer nebo v pátek ráno dám vědět jak jsem pochodil, případně zkusím dát nějaké fotky. Mějte se a ještě jdnou díky,

Lucaash
Pocitej s tim ze to auto bude mit minimalne 250k, ja prodaval nedavno tdso r.v. 97 a melo 215k...
N54 PWR
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Slavisimo »

Lukas H. píše:
Lucaash píše:Ještě jednou pánové díky za tipy. Na to čerpadlo si zkusím dát pozor. S tím že bude stočenej tachometr jsem se smířil, 130k je fakt málo na 11ti letý auto, i když, kdo ví. Tak zítra večer nebo v pátek ráno dám vědět jak jsem pochodil, případně zkusím dát nějaké fotky. Mějte se a ještě jdnou díky,

Lucaash
Pocitej s tim ze to auto bude mit minimalne 250k, ja prodaval nedavno tdso r.v. 97 a melo 215k...
skoda ze sme ho od tebe nekoupili by sme se s nim ted nemuseli srat.
hertz1

#23 Příspěvek od hertz1 »

Lucaash
Hlavně se neukvap. Pokud by se ti nelíbilo, tak Ti můžu nabídnout svoje. Sice s těžkým srdcem, ale zlákala mě E39, 525TDS / po M3Maniakovi/, tak asi prodám svého miláčka. :cry: 325TD, druhý majitel / první můj strejda! /, origo necelých 200 tis. km, vymazlená / TV, DVD, atd / , čip, a spousta dalších vychytávek. :D Ale čerpadlo už jsem taky nechal repasovat/ za 23 tis.! - zlodějna! / a teď nádhera. Jak už tu kluci psali - když se o auto s tímhle motorem slušně staráš, tak všechno šlape jak hodinky. :lol: Za čtyři roky provozu, až na to čerpadlo, žádný problém. Jen drobné škrábance od debilů, co neumějí parkovat a od kamínků. :evil:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od bpytlik »

hertz1 píše:

Lucaash
Hlavně se neukvap. Pokud by se ti nelíbilo, tak Ti můžu nabídnout svoje. Sice s těžkým srdcem, ale zlákala mě E39, 525TDS / po M3Maniakovi/, tak asi prodám svého miláčka. :cry: 325TD, druhý majitel / první můj strejda! /, origo necelých 200 tis. km, vymazlená / TV, DVD, atd / , čip, a spousta dalších vychytávek. :D Ale čerpadlo už jsem taky nechal repasovat/ za 23 tis.! - zlodějna! / a teď nádhera. Jak už tu kluci psali - když se o auto s tímhle motorem slušně staráš, tak všechno šlape jak hodinky. :lol: Za čtyři roky provozu, až na to čerpadlo, žádný problém. Jen drobné škrábance od debilů, co neumějí parkovat a od kamínků. :evil:
a myslis ze to tdso vydrzi nez prodas svoje auto? :) Myslim ze je o neho docela boj :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#25 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

bpytlik píše:
hertz1 píše:

Lucaash
a myslis ze to tdso vydrzi nez prodas svoje auto? :) Myslim ze je o neho docela boj :)
no ty seš kámoš :D
hertz1

#26 Příspěvek od hertz1 »

a myslis ze to tdso vydrzi nez prodas svoje auto? Myslim ze je o neho docela boj

Ve skutečnosti doufám, že nevydrží a já nebudu mít důvod prodávat to svoje. :lol: Dal jsem za něj celkem dost a sám víš za kolik je dnes prodejné, i když je v hodně slušným stavu. :? Normálně bych to vůbec neřešil, ale tahle E39 za tu cenu mě fakt dostala! :D
nehpo
Klubové ID: 71

#27 Příspěvek od nehpo »

hertz1 píše:a myslis ze to tdso vydrzi nez prodas svoje auto? Myslim ze je o neho docela boj

Ve skutečnosti doufám, že nevydrží a já nebudu mít důvod prodávat to svoje. :lol: Dal jsem za něj celkem dost a sám víš za kolik je dnes prodejné, i když je v hodně slušným stavu. :? Normálně bych to vůbec neřešil, ale tahle E39 za tu cenu mě fakt dostala! :D
a to nie si sam, koho dostala :D :D :D
Lucaash
Klubové ID: 1475
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Lucaash »

Jeste jednou diky vsem za rady. Vcera vecer jsem navstivil Adamov a odvezl si 325TDS domu :) Auto ma motor ve slusnem stavu a ma celkem kultivovany chod. Startuje dobre jak studene tak zahrate, takze problemy s cerpadlem me snad nejakou dobu trapit nebudou. Co me ale nejvic zere je, ze pri cca 70km/h se rozvibruje rizeni a pri vyssi rychlosti to ustane. Znovu to zacne pri 130 a vys. Majitel tvrdi ze to je nevyvazenymi gumami a ja tise doufam ze ma pravdu. Jinak se mi to auto fakt libi a casem sem hodim nejaky fotky.

Mejte se, Luccash
nehpo
Klubové ID: 71

#29 Příspěvek od nehpo »

OK, tak gratulujem a nech ti dobre a dlho sluzi :!:
major
Klubové ID: 677

#30 Příspěvek od major »

Lucaash píše:Jeste jednou diky vsem za rady. Vcera vecer jsem navstivil Adamov a odvezl si 325TDS domu :) Auto ma motor ve slusnem stavu a ma celkem kultivovany chod. Startuje dobre jak studene tak zahrate, takze problemy s cerpadlem me snad nejakou dobu trapit nebudou. Co me ale nejvic zere je, ze pri cca 70km/h se rozvibruje rizeni a pri vyssi rychlosti to ustane. Znovu to zacne pri 130 a vys. Majitel tvrdi ze to je nevyvazenymi gumami a ja tise doufam ze ma pravdu. Jinak se mi to auto fakt libi a casem sem hodim nejaky fotky.

Mejte se, Luccash
Pokud to chvění volantu nezmizí po převážení,budou to ty těhlice a silentbloky na přední nápravě (cena cca 3k + práce a geometrie).Jak ale popisuješ příznaky,vypadá to spíše na ty těhlice.Dělalo mi to přesně to samé.Jinak ti přeju hóódně bezproblémových km.A těšíme se na ty fotky nového přírůstku do rodiny (tedy BMW samo) :D .
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od bpytlik »

major píše:
Lucaash píše:Jeste jednou diky vsem za rady. Vcera vecer jsem navstivil Adamov a odvezl si 325TDS domu :) Auto ma motor ve slusnem stavu a ma celkem kultivovany chod. Startuje dobre jak studene tak zahrate, takze problemy s cerpadlem me snad nejakou dobu trapit nebudou. Co me ale nejvic zere je, ze pri cca 70km/h se rozvibruje rizeni a pri vyssi rychlosti to ustane. Znovu to zacne pri 130 a vys. Majitel tvrdi ze to je nevyvazenymi gumami a ja tise doufam ze ma pravdu. Jinak se mi to auto fakt libi a casem sem hodim nejaky fotky.

Mejte se, Luccash
Pokud to chvění volantu nezmizí po převážení,budou to ty těhlice a silentbloky na přední nápravě (cena cca 3k + práce a geometrie).Jak ale popisuješ příznaky,vypadá to spíše na ty těhlice.Dělalo mi to přesně to samé.Jinak ti přeju hóódně bezproblémových km.A těšíme se na ty fotky nového přírůstku do rodiny (tedy BMW samo) :D .
tehlice a silenbloky na predni naprave + prace + geoska = 3k?? Ja bych to tipnul tak 30k :roll:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od skautik Čestný člen »

bpytlik píše:
major píše:

Mejte se, Luccash
tehlice a silenbloky na predni naprave + prace + geoska = 3k?? Ja bych to tipnul tak 30k :roll:
30k na e36 to asi ne :)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od bpytlik »

skautik píše:
bpytlik píše:
major píše:Pokud to chvění volantu nezmizí po převážení,budou to ty těhlice a silentbloky na přední nápravě (cena cca 3k + práce a geometrie).Jak ale popisuješ příznaky,vypadá to spíše na ty těhlice.Dělalo mi to přesně to samé.Jinak ti přeju hóódně bezproblémových km.A těšíme se na ty fotky nového přírůstku do rodiny (tedy BMW samo) :D .
30k na e36 to asi ne :)
no dobre, sem zapomel ze na e36 je vsecko za pusu, ale 3k je rozhodne ulet...
major

#34 Příspěvek od major »

bpytlik píše:no dobre, sem zapomel ze na e36 je vsecko za pusu, ale 3k je rozhodne ulet...
Kolego úlet to je jen malinký :) .Já to měnil před měsícem.Mrknul jsem se na účet a těhlice stály 867Kč/ks a držák se silenblokem 975kč/ks.Tudíž cena komplet s DPH za díly 4621Kč(omlouvám se,seknul jsem tu cenu z hlavy).Měnil jsem si to sám a geoška stála 800Kč.Tudíž dohromady 5400Kč.Výměna těhlic byla bez problémů,ty silenbloky byl těžkej vopruz.Příště to nechám někomu udělat.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od bpytlik »

major píše:
bpytlik píše:no dobre, sem zapomel ze na e36 je vsecko za pusu, ale 3k je rozhodne ulet...
Kolego úlet to je jen malinký :) .Já to měnil před měsícem.Mrknul jsem se na účet a těhlice stály 867Kč/ks a držák se silenblokem 975kč/ks.Tudíž cena komplet s DPH za díly 4621Kč(omlouvám se,seknul jsem tu cenu z hlavy).Měnil jsem si to sám a geoška stála 800Kč.Tudíž dohromady 5400Kč.Výměna těhlic byla bez problémů,ty silenbloky byl těžkej vopruz.Příště to nechám někomu udělat.
toz sorry, ja si jenom vzpomel ze me stala zadni tehlice na e39 kolem 11k a nejak mi to nesedelo :)
coupe328
Klubové ID: 94
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od coupe328 »

Co jsou kluci tehlice? :oops: Je to videt zespoda a jde nejak poznat,ze jsou po smrti? :roll: dekuju
major

#37 Příspěvek od major »

coupe328 píše:Co jsou kluci tehlice? :oops: Je to videt zespoda a jde nejak poznat,ze jsou po smrti? :roll: dekuju
No já tomu normálně říkám kosti, těhlice tomu říkali v BMW když mi to prodávali :) .Spojuje to stabilizátor a rameno.Dle ETK na 325TDS r.v.97 díl č.31351091764.
coupe328
Klubové ID: 94
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od coupe328 »

Dekuju :oops: :wink:
major

#39 Příspěvek od major »

coupe328 píše:Dekuju :oops: :wink:
Jo promiň,ještě jsem zapoměl:že jsou posmrti poznáš velice snadno,silenbloky jsou viditelně vymačkané :wink: .
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od bpytlik »

major píše:
coupe328 píše:Co jsou kluci tehlice? :oops: Je to videt zespoda a jde nejak poznat,ze jsou po smrti? :roll: dekuju
No já tomu normálně říkám kosti, těhlice tomu říkali v BMW když mi to prodávali :) .Spojuje to stabilizátor a rameno.Dle ETK na 325TDS r.v.97 díl č.31351091764.
no tak ja si teda pod pojmem tehlice predstavuju uplne neco jineho :))
Odpovědět