Maslista píše::D OK.. díky Majore...to jsem potřeboval vědět... jinak vycházel jsem z oborné literatury "JAK NA TO" Teď už jen vybrat ten správný servis.. ještě jednou dík
takze konecne tu knihu plnou hoven hodis tam kam patri ?
Neser se do mně Darmone..! O tý knize si myslím svoje, ale byl to dárek.. a jsem za něj rád i když vím, že je k ničemu... OK..
pro lidi co maji prvni Bmw k hovnu rozhodne neni tolik, jako Darmonova rada jsou tam tech info, ktery pokud nemas TIS nebo ETK po ruce vyuzijes kdykoliv
Ne hajzlové, našel jsem ještě fakturu na desky z Renaulta a ty stály od Lockhead opravdu 498kč před 2 rokama. Asi mi to zůstalo zafixovaný, ale nechápu potom ten cenovej rozdíl, když ty desky jsou velice podobný
George_D píše:Ne hajzlové, našel jsem ještě fakturu na desky z Renaulta a ty stály od Lockhead opravdu 498kč před 2 rokama. Asi mi to zůstalo zafixovaný, ale nechápu potom ten cenovej rozdíl, když ty desky jsou velice podobný
Jo kámo,člověk míní a prodejci ceny mění. Bohužel z 99% směrem nahoru .
Hanz píše:pro lidi co maji prvni Bmw k hovnu rozhodne neni tolik, jako Darmonova rada jsou tam tech info, ktery pokud nemas TIS nebo ETK po ruce vyuzijes kdykoliv
pokad zrovna nenarazis na naky zcestny info kniha vod bentleye nebo i koneckoncu haynese je proste lepsi
Na technický mi zjistili slabší brzdný účinek na pravém předním kole oproti levému.. při delší jízdě se od toho kola navíc ozývalo jemné pískání.. tak že špatně brzdí a nevrací se.. podle mně je zatuhlé prasátko.. dá se nějak rozhejbat či vyčistit nebo vyměnit...
Na technický mi zjistili slabší brzdný účinek na pravém předním kole oproti levému.. při delší jízdě se od toho kola navíc ozývalo jemné pískání.. tak že špatně brzdí a nevrací se.. podle mně je zatuhlé prasátko.. dá se nějak rozhejbat či vyčistit nebo vyměnit...
myslis pist? vyndat, jemnym smirkem obrousit orezla mista, vymenit prachovku a gufero, namazat prilozenym tukem (cela rep sada 200,-) a opatrne vratit (pokud jsi nesikovny a nikdy to nedelal - dont do it )...