Speedy píše:Mě fachala ta varianta, zapnout klicek, pockat nez zhasnou kontrolky a pak spojit na 10s, pak odpojit, vypnoiut a zapnoout klicek a hotovo. Ale taky mi to trvalo nejmin na 5x
proto tvrdim ze se musi cekat na zhasnuti tech kontrolek
Ja jsem si na drat hodil vypinac... Drat jsem nacpal do tech pinu, zapnul klicek, vypinac na 10s zapnul, pak vypnul a jak jsem sedl do auta a uz svitily jen zelene diody.. Podarilo se mi to asi na podvacate...
stepmir píše:Mě po vyresetování stále svítí všechny zelené kontrolky ( najeto po resetu cca. 2500 km )
no ale takhle to fungovat ma.. po resetu svitej vsechny a postupne zhasinaj.. kdyz je pred vymenou tak sviti posledni zelena.. pak zhasne a rozsviti se zluta (vymena oleje) a kdyz se na to.. tak se k ni rozsviti jeste cervena..
alp píše:zapnout klicek, spojit, pockat 10s, rozpojit, vypnout klicek, zapnout klicek a melo by byt vynulovano.
Takže pin 7 a 19 po zapnutí klíčku na 10 vteřin spojit, pak rozpojit, vypnout klíček a je vynulováno na další výměnu?? Doufám, že si nevynuluji taky něco jiného, máš to vyzkoušený??
jasne neboj otestoval to nekdy minuly vikend i na mem aute
Speedy píše:Mě fachala ta varianta, zapnout klicek, pockat nez zhasnou kontrolky a pak spojit na 10s, pak odpojit, vypnoiut a zapnoout klicek a hotovo. Ale taky mi to trvalo nejmin na 5x
stepmir píše:Mě po vyresetování stále svítí všechny zelené kontrolky ( najeto po resetu cca. 2500 km )
no ale takhle to fungovat ma.. po resetu svitej vsechny a postupne zhasinaj.. kdyz je pred vymenou tak sviti posledni zelena.. pak zhasne a rozsviti se zluta (vymena oleje) a kdyz se na to.. tak se k ni rozsviti jeste cervena..
To jo , ale kámošovi už zhasla první kontrolka už po 500 kilometrech..... a mě stále nic......
To jo , ale kámošovi už zhasla první kontrolka už po 500 kilometrech..... a mě stále nic......
pocita se to podel toho jak hodne namahas motor (otacky + studenej) a nejak se to rozpocitava na interval vymeny.. nekde jsem tu (nebo na http://www.e30.cz) videl vzorec.. kazdopadne po 500km je dost zvlastni..
pocita se to podel toho jak hodne namahas motor (otacky + studenej) a nejak se to rozpocitava na interval vymeny.. nekde jsem tu (nebo na http://www.e30.cz) videl vzorec.. kazdopadne po 500km je dost zvlastni..[/quote]
Jasně a po kolika km zhasne první políčko ???................( ten nejhrubší odhad...)