A kdy už to konečně vytáhneš, sezona v plnym prouduM3maniac píše:No mě určitě jen tak neomrzí když na ni už tak 4 měsíce čekám..Janis píše:To je fakt, M3 má jinak vyladěnou aparaturu než ostatní.. Ale nevadí ti pořád dokola poslouchat to samé CD?No, asi ne, to se jen tak neomrzí.
PS: Nedávno jsem jel Fabiánem ze Zlína do Brna a ten super šustot té 1.2 HTP mě málem připravil o rozum.. z toho vyplývá: 1.2 bez rádia nebrat!!!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Audio v E36 coupe
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
tak presne tohle jsem mel takypatras píše:ja nevim co proti audiu v e36 mas , ja mam origo audio s 10 repro a hraje to jako z praku
dopredu pomoci redukce z MDF jsem dal 165mm Hertz HSK s vyskama na palubce /vyhbky pod palubkou, je treba kroutit kabely k vyskam, k zamezeni hvizdani od naidukovanych proudu/ + vzadu 165 Pyle /nahusto vyrobena redukce z puvodnich repro-plast-uchytu, vyhybky uchyceny pod platem vzadu, vypada to dobre a nicemu neprekazi/... vse vytlumeny Tappajomatem, propojeny silnyma OFC kabelama, pohaneny radiem ///A 9815 s 4x60W a asi to tak zustane, protoze dynamika je pro me dostacujici
“Ability is what you're capable of doing.”