Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Audio v E36 coupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od George_D »

M3maniac píše:
Janis píše:To je fakt, M3 má jinak vyladěnou aparaturu než ostatní.. Ale nevadí ti pořád dokola poslouchat to samé CD? :D No, asi ne, to se jen tak neomrzí.

PS: Nedávno jsem jel Fabiánem ze Zlína do Brna a ten super šustot té 1.2 HTP mě málem připravil o rozum.. z toho vyplývá: 1.2 bez rádia nebrat!!! :lol:
No mě určitě jen tak neomrzí když na ni už tak 4 měsíce čekám.. :cry:
A kdy už to konečně vytáhneš, sezona v plnym proudu :wink: Furt problémy :?:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#22 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

patras píše:ja nevim co proti audiu v e36 mas , ja mam origo audio s 10 repro a hraje to jako z praku :D
tak presne tohle jsem mel taky :-))) oproti cemukoliv after_market zoufalstvi...

dopredu pomoci redukce z MDF jsem dal 165mm Hertz HSK s vyskama na palubce /vyhbky pod palubkou, je treba kroutit kabely k vyskam, k zamezeni hvizdani od naidukovanych proudu/ + vzadu 165 Pyle /nahusto vyrobena redukce z puvodnich repro-plast-uchytu, vyhybky uchyceny pod platem vzadu, vypada to dobre a nicemu neprekazi/... vse vytlumeny Tappajomatem, propojeny silnyma OFC kabelama, pohaneny radiem ///A 9815 s 4x60W a asi to tak zustane, protoze dynamika je pro me dostacujici :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět