Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e34 INFRARED dodatečná montáž - nefunguje... proč?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od lenoch »

Fx píše:Jojo, prodávám, ale na ty infra umím jen pouzdra... Já znám zas docela dost lidí, co při té výměně baterky lezli, kam neměli, a ten klíč poskládali blbě (bez fólie, nebo ji tam skřípli...) - pak se není čemu divit :-)

No vídíš, tak od tebe jsem koupil klíč nebo tedy to pouzdro:))) A víš že mi ho ti umělci špatně vyfrézovali? A teď mi s ním jde hóóódn špatně odemykat. Ale jinak dobrý:)
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Kde ti to dělali?
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od lenoch »

Fx píše:Kde ti to dělali?

Ale tady v Plzni. Ale ona to není vyloženě ani tak jejich chyba. Já jim dal originál klíč, ale na něm je ta planžeta, v které je vyfrézovaný profil asi o desetinu až dvě desetiny milimetru širší. Nu a toho si klíčar nevšiml, klíče založil do frézky a jel. Tudíž ten profil vyfrézoval o desetinu hlouběji a už to jde špatně otvírat:/ To je ale fuk. Sice mi to štve, ale co se dá dělat:)
Melizoy

#24 Příspěvek od Melizoy »

lenoch píše:
Fx píše:Tak to moc nepomůžu. Ale zkusil bych tady někoho poprosit, být tebou. Přecvaknout zrcátko je otázka na chviličku, konektor je AFAIK v nožičce, takže je to celkem bezbolestná zkouška.

Nj, mám známého, kterému dálkač normálně fungoval. Pak v klíčku jen a pouze vyměnil baterie a už to nespároval... ani technici v BMW to nedali dohromady.... tak abych to někumu nezprasil ještě... ale díky!! Heled neprodáváš ty klíče?

Jo, ten známej jsem byl asi já, a snažili se to spárovat v BMW Dycom v Karlových Varech.... od té doby jsem byl bez dálky. Jo a dostal jsem dobrou radu...koupit si do auta nějakou externí dálku a na originální se vy...t ! :P
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Vzhledem k tomu, že jsem viděl celkem dost z toho, co v origo servisech dokážou, se nedivím ničemu.

Ten postup z manuálu by měl sedět, třeba je tam jenom nějaká drobná chybka, kterou děláš. Takhle z hlavy se těžko radí.

Obrázek
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od lenoch »

Melizoy píše:
lenoch píše:
Fx píše:Tak to moc nepomůžu. Ale zkusil bych tady někoho poprosit, být tebou. Přecvaknout zrcátko je otázka na chviličku, konektor je AFAIK v nožičce, takže je to celkem bezbolestná zkouška.

Nj, mám známého, kterému dálkač normálně fungoval. Pak v klíčku jen a pouze vyměnil baterie a už to nespároval... ani technici v BMW to nedali dohromady.... tak abych to někumu nezprasil ještě... ale díky!! Heled neprodáváš ty klíče?

Jo, ten známej jsem byl asi já, a snažili se to spárovat v BMW Dycom v Karlových Varech.... od té doby jsem byl bez dálky. Jo a dostal jsem dobrou radu...koupit si do auta nějakou externí dálku a na originální se vy...t ! :P

Jj - odhadl jsi to - byl jsi to ty:) A díky tvé zkušenosti se toho bojím, abych to někomu v autě nezavařil:(
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Na Bigu za mnou byl jeden člověk se sedmou s tím, že byl u Bychla a tam za spárování DO chtěli 3000 a ještě k tomu tam prý nebyl "technik, který to umí". Nedivil bych se ničemu, ani tomu, že tam mají jelita. Ono v autorizákách je fluktuace celkem velká a co si budem namlouvat, modely, kterými se tu zabýváme, jsou 8 a víc let staré. U novějších je zas všechno jinak, takže se nedivím, že to třeba neumějí.
Odpovědět