Aha,tak s tím tempomatem to je horší...ten používámoldaf píše:Jediná nevýhoda je že s mechanikou nefunguje tempomat.

Lucifer píše:V tom je problém že oldaf to už spoustě lidem na auto namontoval a těch mechanik po světě o moc víc není, na všechny se určitě nedostane
Takže je to jasný jdu shánět mechanický čerpadlo![]()
Ji-rka: takže už to jede jak má ?
Utáhne ti to i origo spojka, když nebudeš mít 12mm hlavu a spojka bude dobrá tak to vydrží. Přeobložení lamely lepším materiálem HDS stojí 700kč.Lucifer píše:No vidíš každej to hledáme jinak, já na bazoši zadal bmw e28 a vyplivlo to na mě pár věcí.![]()
Ale za ty prachy se to fest vyplatí, jestli bych prodal svoje elektrický a ještě k tomu prodal snímač plynu tak mám tu mechaniku zaplacenou a ještě si za to něco na auto koupím![]()
A jinak jaká spojka to utáhne ? Když bych nacpal mechaniku na cca +30koní ?
Jasně, on se tam nemusí dát ani originál tempomat z E28, stejně po těch letech už funkční nebude ale může se tam dát takovej ten univerzální tempomat co se prodává do všech starých aut co měli plynový lanko ale stojí to asi 4000kčjezour píše:Na mechanický čerpadlo se tempomat taky dělal. Já ho na e28 měl. Ale to se bude asi už hůř shánět.KarelOstrava píše:Aha,tak s tím tempomatem to je horší...ten používámoldaf píše:Jediná nevýhoda je že s mechanikou nefunguje tempomat.