Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
TEC2000
Dy´t tady někdo psal, že to lil do auta napichloho na diagnostice a korecke vstřiků se zlepšily, takže zase takové placebo to být nemůže, ne?Sweden píše:stane se úplný kulový neboli hovno,podle mě to má PLACEBO efekt,možná je to dobrý jenom na částečné pročištění a pro váš klid na duši a dobrej pocit u srdce že jste pro auto něco udělali.pokud jsou vstřiky načatý tak je nic nezachrání,pouze výměna
- Sweden
- Klubové ID: 2669
tak pokud to bude fungovat budu jenom mile překvapen,nechci to tady vyvracet a popírat,nemám osobně vyzkoušeno takže tak.NIcméně to nemění nic na tom že mám k podobným výrobkům dost respekt kvůli tomu že prostě nevím co to s motorem udělá,stát se může cokoliv.Jinak k tomu co se píše na peugeot,ten s tou napíchnutou diagnostikou je asi jediný který napsal že je to znát,dokonce okamžitě a ještě na korekcích,ale budiž,nic není nemožné.Každopádně je vás tady dost co do toho jdou,tak po vyzkoušení se pokuste nezávisle na sobě podělit a postřehy a zkušenosti po aplikaci TECU. 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
tak já to už mám za sebou....jsem to nevydržel...a celé odpoledne jsem jezdil ať to večer do toho můžu nalít....výsledek...., aleto má uplně jiný chod - rozdíl slyšitelný cca po 10 minutách, je pravda, že jsem to nalil cca do 3 litrů benzínu čili jsem to nechal bublat cca 40 minut, motor je potichu, a aut mi dělalo to..., že mi na volnoběh uplně minimálně lítaly otáčky v řádu možná 30ot....prostě nic...teď..., drží.....opravdu super...naleju to klidně znova...bylo to slyšet i vidět
a cítit...to byl smrad na té dílně 

-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
jako do 0 myslíš dokud to nechcíplo, nebo dokud to nepsalo 0rooc píše:já to dal na zahřátej a pak jsem to s tím ještě projel do 0...

co se eventuelního odvzdušnění týče, CR se odvzdušnuje sám ne?
jen tak mimochodem, kde je to vlastně vyráběný? aby to nebyla nějaká čína, nebo nějakej slepenec buhvíčeho..

- soukupadam
-
no já byl původně skeptickej k tomu wynn's co sem tam včera nalil, tak dneska sem s tím najel 250 km a pozoruju zklepšení chování motoru. Konkrétně mi to dělalo to, že když jsem jel na dálnici 130 tempomat a vypnul jsem ho, auto začalo samozřejmě brzdit motorem a po chvíli ještě jakoby se něco úplně dovřelo a to brždění motorem bylo znatelnější. Teď po tom aditivu to rovnou brzdí motorem v plný parádě, takže něčemu to pomohlo a není to placebo. Každopádně ten TEC2000 tam stejně naleju.
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Na výplach motoru před výměnou oleje jedině TEC 2000 - Engine Flush.Jendix píše:jsem si tak říkal, nebylo by lepší něco takovýho použít před výměnou oleje? co když to něco rozpustí a bude to celou dobu běhat v oleji? nemyslím pevný částice, spíš o nějaký látky který poškodí olej..
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
mě nešlo o výplach motoru.. mě šlo o to, že i ten přípravek pro čištění palivového vedení bude rozpouštět různej bordel kterej nakonec zkončí ve válci.. a i klidně v tom válci to může rozložit a rozpustit různý usazeniny který se tam nahromadili.. pravděpodobně se jich většina dostane se splodinama pryč.. ale část se může klidně přes kroužky dostat do oleje.. tím ho pak i znehodnotit.. to je čistě dedukce.. může a nemusí to tak bejt. .cmelak píše:Na výplach motoru před výměnou oleje jedině TEC 2000 - Engine Flush.Jendix píše:jsem si tak říkal, nebylo by lepší něco takovýho použít před výměnou oleje? co když to něco rozpustí a bude to celou dobu běhat v oleji? nemyslím pevný částice, spíš o nějaký látky který poškodí olej..
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Protože po tom nalití všichni jenom jezděj a obdivujou jak to jede než aby psali jak je to dobrýbibikuba píše:všichni už ho mají a ještě nic moc recenze jak to po nalití preparátu TEC 2000 maká..![]()

Zatím jsem zaregistroval že se mi po nalití ztišili studený starty jinak jsem s autem najel asi jen dvacet kiláků takže ještě referovat moc nemůžu jaký jsou rozdíly.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD