Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TEC2000

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Sweden

#21 Příspěvek od Sweden »

stane se úplný kulový neboli hovno,podle mě to má PLACEBO efekt,možná je to dobrý jenom na částečné pročištění a pro váš klid na duši a dobrej pocit u srdce že jste pro auto něco udělali.pokud jsou vstřiky načatý tak je nic nezachrání,pouze výměna :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Selix

#22 Příspěvek od Selix »

Se tady parkrat psalo ze ten uvolnenej bordel muze neco po.rat. Teda jako u dlouho necistenyho motoru. Zkusenost s tim ale nemam
Misanek

#23 Příspěvek od Misanek »

Sweden píše:stane se úplný kulový neboli hovno,podle mě to má PLACEBO efekt,možná je to dobrý jenom na částečné pročištění a pro váš klid na duši a dobrej pocit u srdce že jste pro auto něco udělali.pokud jsou vstřiky načatý tak je nic nezachrání,pouze výměna :wink:
Dy´t tady někdo psal, že to lil do auta napichloho na diagnostice a korecke vstřiků se zlepšily, takže zase takové placebo to být nemůže, ne?
cmelak

#24 Příspěvek od cmelak »

Znamej to leje do aut kdyz neudelaj na STK emise a po naliti toho TECU se to prej vzdycky zlepsi, urcite to neni jen placebo, zkus si o tom najit neco na internetu po forech ze tyhle srace skutecne funguji.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Sweden

#25 Příspěvek od Sweden »

tak pokud to bude fungovat budu jenom mile překvapen,nechci to tady vyvracet a popírat,nemám osobně vyzkoušeno takže tak.NIcméně to nemění nic na tom že mám k podobným výrobkům dost respekt kvůli tomu že prostě nevím co to s motorem udělá,stát se může cokoliv.Jinak k tomu co se píše na peugeot,ten s tou napíchnutou diagnostikou je asi jediný který napsal že je to znát,dokonce okamžitě a ještě na korekcích,ale budiž,nic není nemožné.Každopádně je vás tady dost co do toho jdou,tak po vyzkoušení se pokuste nezávisle na sobě podělit a postřehy a zkušenosti po aplikaci TECU. :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
rooc

#26 Příspěvek od rooc »

tak já to už mám za sebou....jsem to nevydržel...a celé odpoledne jsem jezdil ať to večer do toho můžu nalít....výsledek...., aleto má uplně jiný chod - rozdíl slyšitelný cca po 10 minutách, je pravda, že jsem to nalil cca do 3 litrů benzínu čili jsem to nechal bublat cca 40 minut, motor je potichu, a aut mi dělalo to..., že mi na volnoběh uplně minimálně lítaly otáčky v řádu možná 30ot....prostě nic...teď..., drží.....opravdu super...naleju to klidně znova...bylo to slyšet i vidět :-) a cítit...to byl smrad na té dílně :-)
rooc

#27 Příspěvek od rooc »

*****ne benzínu ale nafty ... :-)
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jendix »

rooc píše:*****ne benzínu ale nafty ... :-)

a musí se to aplikovat za studenýho motoru, nebo je to jedno?
rooc

#29 Příspěvek od rooc »

já to dal na zahřátej a pak jsem to s tím ještě projel do 0...
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Jendix »

rooc píše:já to dal na zahřátej a pak jsem to s tím ještě projel do 0...

jako do 0 myslíš dokud to nechcíplo, nebo dokud to nepsalo 0 :-D

co se eventuelního odvzdušnění týče, CR se odvzdušnuje sám ne?

jen tak mimochodem, kde je to vlastně vyráběný? aby to nebyla nějaká čína, nebo nějakej slepenec buhvíčeho.. :-D
soukupadam

#31 Příspěvek od soukupadam »

Zdravim, mě tu smrdí jedno E34 TDS, kde klape motor a černě kouří tomu už asi nějakej TEC 2000 nepomůže co?
Dettektorr

#32 Příspěvek od Dettektorr »

no já byl původně skeptickej k tomu wynn's co sem tam včera nalil, tak dneska sem s tím najel 250 km a pozoruju zklepšení chování motoru. Konkrétně mi to dělalo to, že když jsem jel na dálnici 130 tempomat a vypnul jsem ho, auto začalo samozřejmě brzdit motorem a po chvíli ještě jakoby se něco úplně dovřelo a to brždění motorem bylo znatelnější. Teď po tom aditivu to rovnou brzdí motorem v plný parádě, takže něčemu to pomohlo a není to placebo. Každopádně ten TEC2000 tam stejně naleju.
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Jendix »

jsem si tak říkal, nebylo by lepší něco takovýho použít před výměnou oleje? co když to něco rozpustí a bude to celou dobu běhat v oleji? nemyslím pevný částice, spíš o nějaký látky který poškodí olej..
cmelak

#34 Příspěvek od cmelak »

Jendix píše:jsem si tak říkal, nebylo by lepší něco takovýho použít před výměnou oleje? co když to něco rozpustí a bude to celou dobu běhat v oleji? nemyslím pevný částice, spíš o nějaký látky který poškodí olej..

Na výplach motoru před výměnou oleje jedině TEC 2000 - Engine Flush.
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Jendix »

cmelak píše:
Jendix píše:jsem si tak říkal, nebylo by lepší něco takovýho použít před výměnou oleje? co když to něco rozpustí a bude to celou dobu běhat v oleji? nemyslím pevný částice, spíš o nějaký látky který poškodí olej..

Na výplach motoru před výměnou oleje jedině TEC 2000 - Engine Flush.

mě nešlo o výplach motoru.. mě šlo o to, že i ten přípravek pro čištění palivového vedení bude rozpouštět různej bordel kterej nakonec zkončí ve válci.. a i klidně v tom válci to může rozložit a rozpustit různý usazeniny který se tam nahromadili.. pravděpodobně se jich většina dostane se splodinama pryč.. ale část se může klidně přes kroužky dostat do oleje.. tím ho pak i znehodnotit.. to je čistě dedukce.. může a nemusí to tak bejt. .
bibikuba

#36 Příspěvek od bibikuba »

všichni už ho mají a ještě nic moc recenze jak to po nalití preparátu TEC 2000 maká.. :D :D
Perunwit

#37 Příspěvek od Perunwit »

já ho budu dávat zejtra, mam před sebou dlouhou cestu a vypočítanej benzín tak uvidíme :Kapela:
cmelak

#38 Příspěvek od cmelak »

bibikuba píše:všichni už ho mají a ještě nic moc recenze jak to po nalití preparátu TEC 2000 maká.. :D :D

Protože po tom nalití všichni jenom jezděj a obdivujou jak to jede než aby psali jak je to dobrý :D

Zatím jsem zaregistroval že se mi po nalití ztišili studený starty jinak jsem s autem najel asi jen dvacet kiláků takže ještě referovat moc nemůžu jaký jsou rozdíly.
bibikuba

#39 Příspěvek od bibikuba »

já se chystám to nalej do nového filtru a pak to nechat vyběhat :D nevím jestli je to dobrej nápad ale snad to dopadne OK :( Jen doufám že pak ten filtr neuvidim jak plave hadičkou do čerpadla :D ted jsem ale nepojízdnej tak experiment musí počkat :(
cmelak

#40 Příspěvek od cmelak »

Proč by to nebyl dobrej nápad, snad sami v tom návodě doporučujou udělat si svůj vlastní palivovej okruh jenom na TEC2000.

Myslim si, že je to jeden z nejlepších nápadů, to nalejt přímo do novýho pal. filtru.
Odpovědět