odpoledne jsem s nim chvili mluvil, rikal, ze jste cestovaliM3maniac píše:Jojo ,byl ...jsem mu včera dělal olej a filtry před dovčou

...
k tematu:
takze klucii ... prdte na xd .. chce to xi

může ti to taky trochu zalhávat.. u mě to po čipu ukazuje malinko míň než je realita podle taknování.. předtím tomu bylo naopak.. ale i tak se mi spotřeba po čipu o nějakou tu desetinu snížila.. ale 9-10 litrů je i tak dost.. a jeslti je to zrovna turbem.. nevim.. ale jestli máš auto nově.. může bejt už třeba jenom malinko přicpanej filtr pevnejch částic.. jinak by ses měl pohybovat kolem osmi litrů.. resp. při normálním stylu jízdy spíš do osmi..ata píše:Ahoj borci, tak jsem z japonce přesedlal do němce 530xda 2006 - 170kw a se spotřebou jsem zápasil stále kolem 9-10 (podotýkám že mám načlý turbo, hvízdá jako blázen). Na 170kw se mi motor zdál docela mrtvej tak jsem si nechal auto dnes načipovat a můžu říct že cestou tam jsem měl průměr 10,3 přes celou Prahu a po čipu zpět spotřebu 7,3 a to jsem jel tou samou cestou opět přes centrum Pha. Můžu říct jen pozitivum, spotřeba super a výkon je taky znát!
Kde jsi to nechal čipovat ?ata píše:Ahoj borci, tak jsem z japonce přesedlal do němce 530xda 2006 - 170kw a se spotřebou jsem zápasil stále kolem 9-10 (podotýkám že mám načlý turbo, hvízdá jako blázen). Na 170kw se mi motor zdál docela mrtvej tak jsem si nechal auto dnes načipovat a můžu říct že cestou tam jsem měl průměr 10,3 přes celou Prahu a po čipu zpět spotřebu 7,3 a to jsem jel tou samou cestou opět přes centrum Pha. Můžu říct jen pozitivum, spotřeba super a výkon je taky znát!