jako me nejde o to ze bych potreboval 80 litru,ale proste to byl zrovna takovej pripad,kdy me to fakt zarazilo ...ma mit 80 ale proste moje ma 70 ...tak kaslete na to a diky za diskuzi
dj_pospa píše:jako me nejde o to ze bych potreboval 80 litru,ale proste to byl zrovna takovej pripad,kdy me to fakt zarazilo ...ma mit 80 ale proste moje ma 70 ...tak kaslete na to a diky za diskuzi
PS: na budikach mi to ukazuje plnou,tedy 80 l
Taky mám nádrž na 80litrů, a co mě právě na BMW baví, že to co je psáno, je taky dáno a když je něco jinak, tak nedám pokoj dokud to nevyřeším (moc mi nenadávejte, že jsem přidal názor, i když autor to ukončil )
Tak jo, další vsuvka ...
Cca před třemi lety tu někdo řešil, že do ní nalije pouze čtyřicet a budík ukazuje plnou. Po pátrání zjistil, že má plechovou nádrž a má v ní udělanou tajnou přihrádku či co. Bylo to i s fotkama a bylo mu porazeno ať se auta radši co nejdřív zbaví. Třeba to někdo najdete ...
tak ja bych to rad vyresil,ale nevim jak ...jako sundavat nadrz se mi kvuli tomu nechce.mozna,az bude nekdy prilezitost se tam podivam,nebo to vevnitr nafotim pres cerpadlovy otvor.ze by tam byly zlaty cihly?:D
dj_pospa píše::D tak ja bych to rad vyresil,ale nevim jak ...jako sundavat nadrz se mi kvuli tomu nechce.mozna,az bude nekdy prilezitost se tam podivam,nebo to vevnitr nafotim pres cerpadlovy otvor.ze by tam byly zlaty cihly?:D
No hlavně aby ty "cihly" nebyly "sáčky", a nestálo to auto v Čínský čtvrti
s klíčkama v zapalování