Ako som uz vyssie pisal ze mi vychadza pisklavy zvuk a z casu nacas pri dlhsej jazde mi to prestane piskat a zacne dunivy zvuk ako keby som mal ladeny tunnigovy vyfuk.Mal som to aj v servise ale nic nezistili lebo to ten zvuk nevydavalo.No dnes ako mi to opat prestalo piskat a zacalo duniet tak na volnobehu ked som zaradil do P,som citil zo spodu podvozku smrad ako spalena guma.Mam taky pocit ze ten dunivy zvuk moze robit cast vyfuku,len neviem ktora a ci to moze mat suvis so smradom so palenou gumou.
Dakujem za kazdu radu..
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 530D rv.2005 - piskanie od motora
-
- Kontaktovat uživatele:
vanco píše:Ako som uz vyssie pisal ze mi vychadza pisklavy zvuk a z casu nacas pri dlhsej jazde mi to prestane piskat a zacne dunivy zvuk ako keby som mal ladeny tunnigovy vyfuk.Mal som to aj v servise ale nic nezistili lebo to ten zvuk nevydavalo.No dnes ako mi to opat prestalo piskat a zacalo duniet tak na volnobehu ked som zaradil do P,som citil zo spodu podvozku smrad ako spalena guma.Mam taky pocit ze ten dunivy zvuk moze robit cast vyfuku,len neviem ktora a ci to moze mat suvis so smradom so palenou gumou.
Dakujem za kazdu radu..
Ahoj, tak ten dunivéj zvuk může dělat někde špatný spoj nebo těsnění na výfuku, ale nejsem jsi uplně jistý...Raději si to nechéj ověřit a budeš mít jistotu.