Ako som uz vyssie pisal ze mi vychadza pisklavy zvuk a z casu nacas pri dlhsej jazde mi to prestane piskat a zacne dunivy zvuk ako keby som mal ladeny tunnigovy vyfuk.Mal som to aj v servise ale nic nezistili lebo to ten zvuk nevydavalo.No dnes ako mi to opat prestalo piskat a zacalo duniet tak na volnobehu ked som zaradil do P,som citil zo spodu podvozku smrad ako spalena guma.Mam taky pocit ze ten dunivy zvuk moze robit cast vyfuku,len neviem ktora a ci to moze mat suvis so smradom so palenou gumou.
Dakujem za kazdu radu..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 530D rv.2005 - piskanie od motora
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak ten dunivéj zvuk může dělat někde špatný spoj nebo těsnění na výfuku, ale nejsem jsi uplně jistý...Raději si to nechéj ověřit a budeš mít jistotu.vanco píše:Ako som uz vyssie pisal ze mi vychadza pisklavy zvuk a z casu nacas pri dlhsej jazde mi to prestane piskat a zacne dunivy zvuk ako keby som mal ladeny tunnigovy vyfuk.Mal som to aj v servise ale nic nezistili lebo to ten zvuk nevydavalo.No dnes ako mi to opat prestalo piskat a zacalo duniet tak na volnobehu ked som zaradil do P,som citil zo spodu podvozku smrad ako spalena guma.Mam taky pocit ze ten dunivy zvuk moze robit cast vyfuku,len neviem ktora a ci to moze mat suvis so smradom so palenou gumou.
Dakujem za kazdu radu..