Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

4 roury na e39 528i - JAK NA TO ????

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
eric
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od eric »

patriot píše:4 Eric

Krásná M5 8) Jinak díky za klip, ten zvuk V8 přes ty 4 koncovky je super, brrrr, až jde mráz po zádech :wink: ( a skvělé tvoje komentáře, koho si posadil za volant ?) :lol:

Jinak to asi nebude prdel, to zastavět :wink:

Turovala ta moje,škoda,že to nepodržela víc a trochu prudčejš,ale v tu chvíli mi to bylo jedno,bylo to těsně po tom,co jsem tam měl ten vejfuk :lol:Jinak s tím difusorem,už na to čumím tak 2 roky,ale pořádně jsem se po tom ještě nepídil,jenom jsem tady projel místní tuning weby,ale tam nic pořádnýho nemaj :cry:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od patriot »

By si čuměl, kdyby jí tam spadla 1 a nebo zpátečka, když tam měla těch cca 5000 ot ... :lol: To by byl sprint :wink: Zvuk super, takový stejně nikdy nedocílím, ty chybějící 2 válce asi ničím nenahradím ... :?
eric
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od eric »

patriot píše:By si čuměl, kdyby jí tam spadla 1 a nebo zpátečka, když tam měla těch cca 5000 ot ... :lol: To by byl sprint :wink: Zvuk super, takový stejně nikdy nedocílím, ty chybějící 2 válce asi ničím nenahradím ... :?

Á tak to nebuď na omylu,ten 6-vál má taky bombovej zvuk,to jen 4-vál prostě jen hučí,sleduj to video,je to 528i,myslím,je tam níž,když sjedeš.

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... IC_ID=5214
patriot
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od patriot »

4 Eric

Super odkaz, ta 523i na těch 19",hmmm.... :wink: Jinak co tam máš za kola? 18"??? Jsou pěkné :wink: Nemáš foto interiéru? Klidně pošli a nebo to dej sem, je nás víc co se rádi kouknem :wink: :wink:
eric
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od eric »

patriot píše:4 Eric

Super odkaz, ta 523i na těch 19",hmmm.... :wink: Jinak co tam máš za kola? 18"??? Jsou pěkné :wink: Nemáš foto interiéru? Klidně pošli a nebo to dej sem, je nás víc co se rádi kouknem :wink: :wink:

Já tam mám 19-tky :lol: Foto interiéru sem sice můžu hodit,ale není na něm nic zvláštního na koukání,M-kovej volant,kůže,prostě taková klasika.Ten odkaz si ulož,páč tam se dá vyhledat spousty věcí a nápadů,který u nás opravdu nenajdeš!
patriot
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od patriot »

Dík za intoš a odkaz ukládám ... :wink:
eric
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od eric »

Mno tak jsem to nakonec našel,kde se to dá koupit ten zadní difuz,ale to se pos...li,taková raketa za pár plastíků,panebože,to i za polovic je to nesmysl :cry:

http://www.beastpower.com/Merchant2/mer ... csdiffuser
mvolesko

#28 Příspěvek od mvolesko »

Francis píše:Nejsou čtyři roury málo? Co takhle šest - přímo od každého válce jednu. Nebo dvanáct? Od každého ventilu jednu?

original M5 ma taky 4 roury, kdyz sem ji vydycky videl prislo mi to takovy tuzingovy, ale pak jsem se svez a jednu M5 sem si koupil a musim uznat zeten zvuk je navykovej a zatim sem se ho teda nenabazil
Player1
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Player1 »

mvolesko píše:
Francis píše:Nejsou čtyři roury málo? Co takhle šest - přímo od každého válce jednu. Nebo dvanáct? Od každého ventilu jednu?

original M5 ma taky 4 roury, kdyz sem ji vydycky videl prislo mi to takovy tuzingovy, ale pak jsem se svez a jednu M5 sem si koupil a musim uznat zeten zvuk je navykovej a zatim sem se ho teda nenabazil

Mě zvuk M5 e39 naživo moc nenadchl... Čekal jsem jaksi víc. Zvuk mojí 540i mi příjde opravdu pěknější. Jinak ty 2 dvojitý koncovky jsem taky zkoušel řešit, ale chlapík, co dělá výfuky mi řekl, že s tím se jebat nebude :lol:
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Demostenes »

eric píše:
To je origoš,žádný domorobo,akorát že se mi to nahoře trochu odchlíplo asi tím teplem,mám to omotaný takovým spešl hadrem tu rouru pod tím,co se dává na vejfuky,ale stejně no.Na jaře to plánuju líp spasovat,případně přilepit,aby to sedělo :lol:

Takhle to presne dopada, kdyz se do auta dobastli neco, co tam nema co delat a nemysli se na to, co to udela se zbytkem. Proste tuzing... :roll:

Jinak preju pak hodne stesti s prodejem, tohle kdybych na aute videl, tak reknu majiteli nashledanou, protoze to HODNE vypovida...
1Roumen

#31 Příspěvek od 1Roumen »

koukám,zajímavé řešení toho 4výfuku,já to vždy viděl táhnutou tu druhou trubku vždy zezadu tlumiče,a zdá se mi to i jednoduchší.Myslím že právě proto se ten plast kroutí a nedrží jak má,je to moc blízko a hodně teplo.
Player1
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Player1 »

1Roumen píše:koukám,zajímavé řešení toho 4výfuku,já to vždy viděl táhnutou tu druhou trubku vždy zezadu tlumiče,a zdá se mi to i jednoduchší.Myslím že právě proto se ten plast kroutí a nedrží jak má,je to moc blízko a hodně teplo.

Ono to na 540i jinak táhnout nejde. Teda asi jo, ale je problém s podlahou-vadí tam rezerva. Kdyby tam bylo místo na další trubku, tak je to jednoduchy jak facka. 540i má totiž stejny potrubí jak sedma, která má se stejným motorem tlumič výfuku na obou stranách, akorát za středovým tlumičem u 540i to na jednu stranu už prostě nepokračuje. Takže by bylo nejjednoduššní udělat to jak u sedmy....kdyby bylo místo :lol:

Pro lepší představu:
Obrázek

Tohle je můj origo výfuk a je tam dobře vidět, jak to za středovým tlumičem pokračuje jen na jednu stranu. A jinak tam taky chybí přední část s katem, která byla ještě na autě.
eric
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od eric »

Demostenes píše:
eric píše:
To je origoš,žádný domorobo,akorát že se mi to nahoře trochu odchlíplo asi tím teplem,mám to omotaný takovým spešl hadrem tu rouru pod tím,co se dává na vejfuky,ale stejně no.Na jaře to plánuju líp spasovat,případně přilepit,aby to sedělo :lol:

Takhle to presne dopada, kdyz se do auta dobastli neco, co tam nema co delat a nemysli se na to, co to udela se zbytkem. Proste tuzing... :roll:

Jinak preju pak hodne stesti s prodejem, tohle kdybych na aute videl, tak reknu majiteli nashledanou, protoze to HODNE vypovida...

Tím nemyšlením myslíš ten kus plastíku,jó?A ty si jako myslíš,že se to nedá vyřešit a dopasovat?! :wink: Promluvil pan bobkins,co dává ze strachu na auto jen to,co mu napsali v knížce tzv. originál :twisted: Hele,to jestli se ti to líbí,nebo né,je samozřejmě tvá věc,btw. koukni se na německý str.,tam jezdí půlka německa se 4 laufama,takže se probuď a přesně,jak tady bylo řečeno,není tam místo kolem rezervy,takže jinak to vést bohužel nešlo a abych kvůli plastu dělal užší druhý vývod je tech.kravina,to je lepší si pak pohrát s tím dopasováním,nebo si nechat udělat trochu jiný kryt,dá se všechno.To by pak byl tuzing vše,co se týče M-Packetu a věcí spojených s M5-tkou,takže třeba zrcátka,ty by tam podle tebe taky neměli co dělat(ty teď budu taky dávat),viď,nebo M-volant,M-nárazníky atd...Seš určo typ,co ujíždí na sériovým stavu bez jakýchkoliv úprav,to ti nikdo nebere,to je fakt každýho věc,ale prosímtě nekritizuj,když o tom autě víš prd!Tady se chce skoro každej přiblížit vzhledu eM-ka,někdo víc,někdo míň.4laufy by byl tuzing třeba na felícii,ale né na báwu,kde je to jeho specifický znak,tak si ujasni pojmy s dojmy!A hlavně tvůj příspěvek do téhle depaty byl naprosto nepřínosný a úplně zbytečný,komu se to nelíbí,ten si to řekne sám doma u compu,když na to kouká a nepotřebuje si to tady ještě číst,né?!
eric
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od eric »

1Roumen píše:koukám,zajímavé řešení toho 4výfuku,já to vždy viděl táhnutou tu druhou trubku vždy zezadu tlumiče,a zdá se mi to i jednoduchší.Myslím že právě proto se ten plast kroutí a nedrží jak má,je to moc blízko a hodně teplo.

Jj,přesně,jak píšeš,bylo by to snažší,ale nejde to,no,ale jak jsem psal,to se dá doladit,akorát nebyl ještě čas :lol: jinak jsem viděl na německým webu borce,co vokudlal právě tu rezervu na 540-tce a udělal tam i dvá tlumiče,na kždý straně jeden,ale tohle se mi fakt dělat nechtělo,to už je moc!
lou

#35 Příspěvek od lou »

eric
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od eric »

lou píše:http://www.youtube.com/watch?v=vleqd-9s9Yo

No to je strašný,sice funkčně udělaný pěkně,ale tady jde přesně vidět,jak tam na to není místo a jak pak hnusně čouhaj ty roury dole pod autem.Jinak zvuk good!
1Roumen

#37 Příspěvek od 1Roumen »

vleze to tam ,koukni E36,46,34,39, ebay.de cena 312,55eu,myslel jsem to tak.Ale vážně nemám nic proti tvému řešení,líbí se mi ta práce!Já bych to chtěl taky ale mám kombi a ropu takže ten zvuk nebude nikdy jako u benžínu!:-(
eric
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od eric »

1Roumen píše:vleze to tam ,koukni E36,46,34,39, ebay.de cena 312,55eu,myslel jsem to tak.Ale vážně nemám nic proti tvému řešení,líbí se mi ta práce!Já bych to chtěl taky ale mám kombi a ropu takže ten zvuk nebude nikdy jako u benžínu!:-(

Hm,to jó,ropa bohužel nedocílí moc pěknej zvuk,v tomhle je to nevýhoda,já to dělal hlavně kvůli tomu zvuku a s tím jsem fakt spokojenej,navíc ten původní výfuk jsem měl už shnilej,takže když už,tak už! :lol: Na ten ebay jsem nekoukal,ale tam to jde fakt jenom za tu cenu,že ti bude koukat na tý pravý straně roura moc pod autem,jako je na tý ukázce z youtubu kousek vejš v příspěvku a to já nechtěl,chci,aby to bylo schovaný. 8)
eric
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od eric »

Player1
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Player1 »

Pěknyy... Já mám sériovej výfuk a je to rozdíl jak prase :D Úplně jinej zvuk, ale rachot je to kurevskej
http://www.youtube.com/watch?v=xZF3NoMxnRg
Odpovědět