To že je úplně novej neznamená, že není KO nebo třeba špatně (naopak) namontovanej, podle příznaků je na 99% vada v něm.klenot píše:Čau, já mám E34 520 prehistorik m20. Ručička se drží těsně za první čárkou po modrém poli, středu dosáhne jenom při hopsačkách po městě. Pak se hned vrati jakmile jedu zase plynule. Termostat je úplně novej origo bmw. Čím to je? díkec
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ukazatel teploty,jak funguje???
-
- Klubové ID: 687
-
- Klubové ID: 2411
Ještě jsem měl napsat, že předtím jsem tam měl francouzkej vernet. Taky mnou koupenej. A chovalo se to stejně.bmwfil píše:To že je úplně novej neznamená, že není KO nebo třeba špatně (naopak) namontovanej, podle příznaků je na 99% vada v něm.klenot píše:Čau, já mám E34 520 prehistorik m20. Ručička se drží těsně za první čárkou po modrém poli, středu dosáhne jenom při hopsačkách po městě. Pak se hned vrati jakmile jedu zase plynule. Termostat je úplně novej origo bmw. Čím to je? díkec
Jak má správně být šipkou nahoru/dolu?

-
- Klubové ID: 687
Mám pocit, že šipka znázorňuje průtok vody...klenot píše:Ještě jsem měl napsat, že předtím jsem tam měl francouzkej vernet. Taky mnou koupenej. A chovalo se to stejně.bmwfil píše:To že je úplně novej neznamená, že není KO nebo třeba špatně (naopak) namontovanej, podle příznaků je na 99% vada v něm.klenot píše:Čau, já mám E34 520 prehistorik m20. Ručička se drží těsně za první čárkou po modrém poli, středu dosáhne jenom při hopsačkách po městě. Pak se hned vrati jakmile jedu zase plynule. Termostat je úplně novej origo bmw. Čím to je? díkec
Jak má správně být šipkou nahoru/dolu?