Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pár dotazů ohledně E61 530d r.2004
Mě takhle bubnoval výfuk do podlahy a dělalo to taky jenom ve větším záberu nevím jestli se to může ale když sem dal R držel sem brzdu a přidal sem na chvíli plyn tak to taky udělalo ale to dunění je divný nechal bych ješte přetěsnit výfuk to stojí par korun a když nic tak se modli aby to nebyla převodovka 

ja bych na diagnostiku nejezdil, preci nedam litr za to, ze si neposeru auto za par mesicu z nejaky banalni priciny, protoze jsem chtel ted uškudlit
) fakt mi nekdy hlava nebere, proc si nekdo koupi karu za pul mega a pak chodi "srat na zahradu aby usetril za vodu" 

“Ability is what you're capable of doing.”
Hanz píše:ja bych na diagnostiku nejezdil, preci nedam litr za to, ze si neposeru auto za par mesicu z nejaky banalni priciny, protoze jsem chtel ted uškudlit) fakt mi nekdy hlava nebere, proc si nekdo koupi karu za pul mega a pak chodi "srat na zahradu aby usetril za vodu"
A to ještě dává ve společnosti k dobru, že původní pořizovačka byla aspoň jeden a půl kostky.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Koukam a nestíham se divit. No pokud ty síce nemaj paměť, tak se zklápění nekoná. A přepínač by měl bejt na P, aby se to zklápělo. Pokud máš manuál na jiný typ a ročník, tak je Ti na dvě věci a určitě víš na jaký.
Pokud už ses rozhod koupit si něco takovýho a za takový balíček drobných, tak snaha o nějaké šetření a hledání mouder po diskusích mi přijde trošku nerozum. Máš-li problém, navštiv BMW. Pokud nato nemáš, tak si to nekupuj. Nastavení fcí na Idrive je závislé na roku výroby a je tam pár odlišností mezi nima. Nastavování denního svícení, počtu bliknutí na malou poloho blinkru, zamykání, .... se dá nastavit až kolem roku 2007. Dřívější roky šly jenom přes SSS. Programování auta se účtuje víc, páč jestli jste to někdy někdo viděl dělat a dělal, tak je to na půl dne. Pokud je v autě tel, Blue, Bordmonitor, ... Tak i na celou šichtu. Takže je zas tak nezatracujte. Rozhodně nedoporučuju hledat nějakého samodomo odborníka, co to přehraje.
Jináč každý svého štěstí strůjce.

mamouschek píše:Koukam a nestíham se divit. No pokud ty síce nemaj paměť, tak se zklápění nekoná. A přepínač by měl bejt na P, aby se to zklápělo. Pokud máš manuál na jiný typ a ročník, tak je Ti na dvě věci a určitě víš na jaký.![]()
Pokud už ses rozhod koupit si něco takovýho a za takový balíček drobných, tak snaha o nějaké šetření a hledání mouder po diskusích mi přijde trošku nerozum. Máš-li problém, navštiv BMW. Pokud nato nemáš, tak si to nekupuj. Nastavení fcí na Idrive je závislé na roku výroby a je tam pár odlišností mezi nima. Nastavování denního svícení, počtu bliknutí na malou poloho blinkru, zamykání, .... se dá nastavit až kolem roku 2007. Dřívější roky šly jenom přes SSS. Programování auta se účtuje víc, páč jestli jste to někdy někdo viděl dělat a dělal, tak je to na půl dne. Pokud je v autě tel, Blue, Bordmonitor, ... Tak i na celou šichtu. Takže je zas tak nezatracujte. Rozhodně nedoporučuju hledat nějakého samodomo odborníka, co to přehraje.
![]()
nechápu tvoji reakci, řekni mě na co by tady bylo asi forum kde si každý radí, když si může zajet do BMW a nechat si tam vše jak říkaš opravit???????? já se ptal na nějaké věci které mě nejsou jasný, manuál na moje auto mám ale v DE bohužel. nejspíš pracuješ v BMW a propto nechápu jak můžeš tvrdit že některé věci jako nastavení 3x bliknutí blinkru je až od r. 2007

-
- Kontaktovat uživatele:
mamouschek píše:Pokud už ses rozhod koupit si něco takovýho a za takový balíček drobných, tak snaha o nějaké šetření a hledání mouder po diskusích mi přijde trošku nerozum. Máš-li problém, navštiv BMW. Pokud nato nemáš, tak si to nekupuj.
Já teda nevím, ale nikdy neni od věci si zjistit detailní info na forech a něco se dozvědět. Já teď nejen díky fóru o autu něco vim a hned člověk neni za blbce když už do toho autorizáku zajde a má zjištěných spoustu info, tak si na tebe daj bacha a nezkoušej na tebe blbosti jako se mi to stalo v autecu.
-
luky píše:Street Racer má pravdu ja mám sedačky bez paměti a taky se mi při parkingu nenaklápěj uměj se akorad sklopit a odklopit když zamykám a odemykám auto ale musíš při zamykání auta déle podržet bmw na klíči.jinak novej software sem taky dával trvalo to celej den a cena 6tisíc
Já dal za novej soft 1500 a dělal sem to v rámci standartní prohlídky, takže nevim jak dlouho to trvalo. V zásadě se změnilo pár položek v iDrivu, přestalo pořádně fungovat RDS - nezobrazujou se názvy u většiny stanic v rádiu a maže to samo uložený stanice .. a moje problémy s BT to nevyřešilo, takže sem musel stejně koupit novej telefon.