Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
trasenie auta pri 100vke
problém je v tom že plno prodejců respektive jejich dodavatelů prodají kola např na 5er nebo 7er a ty kola jsou původně určeny proe e39 a ta má o 1,6mm větší náboj kola, takhle jsem koupil kola v německu, dle katalogu byly přesně na moje auto, a po dlouhém hledání se zjistilo že je větší středovka, ono 1.6mm je tak málo že i šrouby tam šly bez problému dát, to když chybý středovej kroužek na kolech kde je základní díra 72 a náboj má 56 to pak trkne i slepýho když to kolo musí nadzvedávat aby tam dal šrouby. 

to trasenie ide akoby zostredu auta...ako by to bol kardan co som sa pytal v servisoch povedali ze je zle vyvazeny tak som si zohnal na skusku novy... a nepomohlo to...a pokial ide o kolesa...mne netrasie volant vobec...ze ked su zle vyvazene kolesa malo by mi triast volantom...Robilo mi to cez zimu...prezul som gumy a robi mi to aj na letnych....stale to iste...Ked dam sportovu jazdu zacne to robit ale pri vyssej rychlosti cca od 110 do 120...som v koncoch...
-
Mam uplne stejnej problem vubec nevim ,kde mam hledat problem. Dal jsem tam 17tky, uplne nove pneu a samozrejme vyvazil a porad to same.... chyba musi byt nekde v podvozku nejspis cepy ,protoze vim ,ze jsou v haji.....AdaM5 píše:Vůbec netušim kde bereš tu jistotuMaxiczech píše:Tohle jsou opravdu jen nevyvážený kola.Kdyby ti to dělalo při brždění, tak bych to viděl třeba na kotouče, ale tohle je základ. Vyvážit a budeš mít klídek. To mi věř..
, jo můžou to bejt kola, ale řešilo se to tu hodněkrát a kola maj ty lidi většinou vyvážený nově. Já osobně mám nový gumy i vyvážení a dělá mi to úplně stejně jako dzonnkovi. Na zimních nic ale na letních jo. je to od 80 do 120 a při 100 je to nejhorší. Takový pohupování auta.
Určitě to bude něco na podvozku ale co? Kotouče mám naprosto rovný, celá zadní náprava je v podstatě nová, tak už zbejvá jen něco na předku. Že by tlumiče?Nevim...
-
- Kontaktovat uživatele: