Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Stabilizátor BMW

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
wilicim

#21 Příspěvek od wilicim »

Me to taky ceka. Dnes jsem byl na rampě a je tam vule jako prase. Tak si sjedu tam cos byl ty. Jinak ja kolo urcite sundam ale rameno podlozim aby to bylo v zatizenym stavu, jako kdyz zkousis vule.
Serifus

#22 Příspěvek od Serifus »

Nevim jak u E39, ale u E34 jsou tyčky stabilizátorů stejný pro obě strany. A i na jedný tyčce ji můžete nacpat jakkoliv. Je to prostě kompatibilní na všechny strany. Jinak já kupoval MEYLE za 390 Kč/kus. Určitě bych neměnil za jinou značku. Byly tam od Lemförderu a nešly vůbec sundat (pitomý samosvorný matice), protože se celej čep protáčel a nešlo ho udržet v kleštích. Tak šly dolů rozbrusem. MEYLE tyčky maj super vychytávku. Z vnější strany čepu je vnitřní šestihran, takže si to člověk při povolování i utahování může podržet imbusem a je to. Ty díly MEYLE mě dost překvapily. Mají spoustu vychytávek. Kam se hrabe origo. 8)
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od milo »

Serifus píše:Nevim jak u E39, ale u E34 jsou tyčky stabilizátorů stejný pro obě strany. A i na jedný tyčce ji můžete nacpat jakkoliv. Je to prostě kompatibilní na všechny strany. Jinak já kupoval MEYLE za 390 Kč/kus. Určitě bych neměnil za jinou značku. Byly tam od Lemförderu a nešly vůbec sundat (pitomý samosvorný matice), protože se celej čep protáčel a nešlo ho udržet v kleštích. Tak šly dolů rozbrusem. MEYLE tyčky maj super vychytávku. Z vnější strany čepu je vnitřní šestihran, takže si to člověk při povolování i utahování může podržet imbusem a je to. Ty díly MEYLE mě dost překvapily. Mají spoustu vychytávek. Kam se hrabe origo. 8)
stahovak na cepy za par stovek je uzasna vec 8)
Serifus

#24 Příspěvek od Serifus »

Ono nešlo o to to stáhnout. Navíc to je v místě, kam žádnej nedostaneš. Ty tyčky byly povolený. Ale matka se prostě zasekla v půlce závitu a nešlo to sundat, protože se ten čep protáčel a při snaze tu matku povolit, nešel udržet.
Odpovědět