Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nestartuje 525i :-(

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Filozof

#21 Příspěvek od Filozof »

elektrik píše:že by odešli všechny svíčky? :o No pánové....tohle se mě moc nezdá. Je ted jasný že po výměně svíček je to ok a že auto nastartovalo,ale asi bych hledal příčinu proč ty svíčky odešli. To neni samo sebou. Většinou odejdou svíčky když se ulijou benzinem a to by značilo na nějakej problem jinde. Typuju že ty nové svíčky zase za čas odejdou.

Prej jsem měl v nádrži nejakej bordel smíchanej s benzínem a to prostě nehoří pokud jsou špatné svíčky ...říkal že neco jako voda atd. Takže to vypadá že jsem nabral sajrajt místo benzínu ... :?
ajfel

#22 Příspěvek od ajfel »

proste silvery jsou nahouby ... nefungovaly dobre ani ve skodovce ..
do auta patri to, co doporucuje vyrobce .. i kdyz je v aute plyn.
co jsem koupil silvery, tak jely 2tkm ok, pak skubaly ..
petr
miloshm
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od miloshm »

Už jsem to tady někde psal. Na autě jsem měl svíčky Bosch a na LPG to jelo bez problému, pak jsem je vyměnil opět za Bosch se stejným označením a nejdnou se s tím nedalo jezdit, protože to šíleně cukalo a dusilo se to. Na radu servisáka přes LPG, kterej říkal, že Bosch nejsou vždy stejný a záleží na tom v jaký tramtárii se to vyrábí, jsem dal Brisk Silver a maximální spokojenost. Takže co teď? Který svíčky doporučený od BMW jezdí i na LPG? Vím, že na Bosch se spolehnout nedá.
PS: Kdyby měl někdo zájem, tak 6 ks svíček Bosch mám doma, najeto cca 300 km, ale na LPG mě prostě nejezdí, na benzín v pohodě.
bavorM1

#24 Příspěvek od bavorM1 »

hoši mám taky m50 2,5 a svíčky jedině NGK (japonský), mám v tom lpg sekvenc a nikdy žádnej problém, na jedny svíce 25000 tis km !! a víměna spíš preventivně než z poruchy...
Maxiczech

#25 Příspěvek od Maxiczech »

Jo.. tak ty mám taky.. :)
Aby nefachčili, když jsou pomalu jednou tak dražší než Bosch. Dnes jsem byl v Baworu a tam prodávají svíčky BMW. Co je to? Bosch nebo něco jiného?
Rozhodně měli jen dva kontakty na konci po závitem. Teď mám ty japonský a ty mají 4. A fakt spokojenost.. :P
Odpovědět