elektrik píše:že by odešli všechny svíčky? No pánové....tohle se mě moc nezdá. Je ted jasný že po výměně svíček je to ok a že auto nastartovalo,ale asi bych hledal příčinu proč ty svíčky odešli. To neni samo sebou. Většinou odejdou svíčky když se ulijou benzinem a to by značilo na nějakej problem jinde. Typuju že ty nové svíčky zase za čas odejdou.
Prej jsem měl v nádrži nejakej bordel smíchanej s benzínem a to prostě nehoří pokud jsou špatné svíčky ...říkal že neco jako voda atd. Takže to vypadá že jsem nabral sajrajt místo benzínu ...
proste silvery jsou nahouby ... nefungovaly dobre ani ve skodovce ..
do auta patri to, co doporucuje vyrobce .. i kdyz je v aute plyn.
co jsem koupil silvery, tak jely 2tkm ok, pak skubaly ..
petr
Už jsem to tady někde psal. Na autě jsem měl svíčky Bosch a na LPG to jelo bez problému, pak jsem je vyměnil opět za Bosch se stejným označením a nejdnou se s tím nedalo jezdit, protože to šíleně cukalo a dusilo se to. Na radu servisáka přes LPG, kterej říkal, že Bosch nejsou vždy stejný a záleží na tom v jaký tramtárii se to vyrábí, jsem dal Brisk Silver a maximální spokojenost. Takže co teď? Který svíčky doporučený od BMW jezdí i na LPG? Vím, že na Bosch se spolehnout nedá.
PS: Kdyby měl někdo zájem, tak 6 ks svíček Bosch mám doma, najeto cca 300 km, ale na LPG mě prostě nejezdí, na benzín v pohodě.
hoši mám taky m50 2,5 a svíčky jedině NGK (japonský), mám v tom lpg sekvenc a nikdy žádnej problém, na jedny svíce 25000 tis km !! a víměna spíš preventivně než z poruchy...
Jo.. tak ty mám taky..
Aby nefachčili, když jsou pomalu jednou tak dražší než Bosch. Dnes jsem byl v Baworu a tam prodávají svíčky BMW. Co je to? Bosch nebo něco jiného?
Rozhodně měli jen dva kontakty na konci po závitem. Teď mám ty japonský a ty mají 4. A fakt spokojenost..