Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
530d + chip: máte někdo?
-
- Kontaktovat uživatele:
tak kdyby někoho zajimalo jak to dopadlo - celou zimu sem na to kašlal a moc na plyn nešlapal, ale teď jak se vyrojili joudové s upravenejma škodovkama atd tak mě to začlo srát když sem nemoh jet rychle tak jak chci - znamej z prace mi nabid cely turbo, koupil jsem jenom plechovku regulace, šílenej voser to vyměnit a žádná změna, předtim jsem ještě vyměnil hadičky k regulaci který už jsou jaksi na pokraji smrti, minulej tyden jsem vyměnil čidlo tlaku a taky nic, a pak mi už zbejval jenom el. ventil co na kterej je napojená baňka a samozřejmě ta poslední věc to byla
takže pokud se vám někdy bude zdát že auto jede hůř a víc kouří, nechal bych si otestovat kolik tlačí turbo, pokud bych tlak neviděl pokaždý před očima tak by asi turbo bylo dávno v kopru kvůli takový blbosti

Fazeey píše:WinCent píše:no vidíš proto mám budík na tlak turba a mám jistotu a jasno
jj taky ho na každý auto hned namontuju, už mi to přijde divný jezdit bez něj
daj nejake tipy ako to tam dostat co najsetrnesjie (co najmenej zasahov do povodnych veci), pripadne tip na osvedceny budik + cidlo, dik...
-
- Kontaktovat uživatele:
ras11 píše:Fazeey píše:WinCent píše:no vidíš proto mám budík na tlak turba a mám jistotu a jasno
jj taky ho na každý auto hned namontuju, už mi to přijde divný jezdit bez něj
daj nejake tipy ako to tam dostat co najsetrnesjie (co najmenej zasahov do povodnych veci), pripadne tip na osvedceny budik + cidlo, dik...
hadičku mam připojenou do hliníkový trubky která je mezi IC a EGR, a je vedena pod pravym filtrem do interieru, tam je připojenej budík.. ty se daj sehnat kdekoliv, já mam obyč manometr kterej se používá na vedení plynů atd, má velkou výhodou proti těm "tuningovejm" že je plněnej glycerinem takže je uplně tichej.. nevýhoda je že neni podsvětlenej